Gå til sidens hovedinnhold

Sterling inn på Englands landslag

Den 17 år gamle Liverpool-spilleren Raheem Sterling er blant tre nye fjes i troppen til England.

Raheem Sterling, Adam Lallana og Jake Livermore er kalt inn til Englands landslagstropp i forbindelse med tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Ukraina på Wembley.

Roy Hodgson må klare seg uten Theo Walcott, som er syk, og det er i tillegg usikkert om Daniel Sturridge kan spille tirsdag. Sturridge sto over mandagens trening, også han på grunn av sykdom.

- Theo Walcott har returnert til Arsenal etter at han våknet opp syk mandag morgen. Daniel Sturridge måtte stå over treningen på grunn av magekramper, men det medisinske apparatet håper at han vil være tilgjengelig tirsdag kveld, uttaler det engelske fotballforbundet på sin nettside.

Raheem Sterling har ikke vært med det engelske A-landslaget tidligere, og vil dermed debutere dersom han får spilletid. Også Adam Lallana fra Southampton og Jake Livermore fra Tottenham er ferske i A-landslagssammenheng.

Livermore debuterte for England mot Italia i august og står dermed med én landskamp.

England møter for øvrig Norge i en viktig U21-landskamp mandag kveld. Vinneren av den kampen går til topps i gruppe åtte i EM-kvalifiseringen og vil bli seedet i playoffrunden.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger