RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sæternes' drømmedebut

Sist oppdatert:
Spissdebutant Bengt Sæternes klemte til på et frispark fra 20 meter, og sikret Brann tre poeng i sin første kamp for klubben. Les alt om den 18. serierunden her.

Et knallhardt frispark ble ekspedert utagbart i hjørnet fra Branns nye spissyndling. Før helgen ble han spilleklar for bergenserne, og i løpet av kveldens oppgjør har han allerede rukket å gjøre seg til folkehelt hos Brann-publikummet.

Spissmakker Robbie Winters sendte Brann i føringen med en flott scoring i det 25 minutt.

Det hele så ut til å gå Branns vei helt til Børre Steenslid dukket opp fra det store intet. Steenslid fikk beinet på et innlegg fra Ole Hjelmhaug, og satte ballen over Brann-keeper Håkon Opdal. Målet kom på Sogndals første reelle sjanse i 2. omgang.
Men så var det altså Sæternes` tur.

- Det var en deilig følelse, men jeg merket at jeg var litt rusten, kommenterer spissen overfor TV 2 like etter kampslutt

Les mer om kampen her: Sæternes skjøt Brann til himmels

Kovacs reddet poeng
Tidligere i kveld scoret Peter Kovacs sitt første mål i tippeligaen for Viking, og reddet ett poeng for hjemmelaget mot Vålerenga.

Et herlig hælspark fra stortalentet Daniel Fredheim Holm utmanøvrerte Viking-keeper Frode Olsen etter tre minutter, og sendte gjestene i føringen før publikum i det hele tatt hadde fått satt seg til rette. VIF dominerte førsteomgangen på Viking Stadion, mens hjemmelaget slet med å skape sjanser.

Men så dukket Kovacs opp og headet et frispark i mål etter en drøy times spill. Det var hans første eliteseriemål for Viking, og målet gav tydeligvis Viking troen tilbaket, for spillet tok seg kraftig opp etter nettkjenningen. Jone Samuelsen kom inn for Viking og dominerte på midtbanen, og i de siste minuttene var det Viking-som er nærmest avgjørelsen.

- En utrolig tøff kamp, og vi skal være fornøyd med 1-1 slik kampen utviklet seg, kommenterer Brede Hangeland overfor TV 2 etter kampen.

Ikke håpløst for Fredrikstad
I Fredrikstad tok hjemmelaget en suveren 3-0-seier mot Odd. Roger Risholt satte inn 1-0 på straffe. Odd jaget en utlikning før pause, men to kjappe mål i 2. omgang av Hagen og Risholt parkerte Skiens-laget, og gav hjemmelaget en imponerende seier.

Nå ser ikke tabellsituasjonen fullt så håpløs ut for Fredrikstad som mange skulle tro, og med kveldens seier har laget fortsatt en teoretisk sjanse til å karre til seg en fornyet kontrakt i eliteserien.

Glimt i storform
På Aspmyra var Stabæk sjanseløse mot et Bodø/Glimt lag som virkelig ser ut til å ha funnet høstformen. Veigar Páll Gunnarsson, Trond Fredrik Ludvigsen og Trond Olsen scoret målene for Glimt, og henviste Bærums-laget til kvalifiseringsplass på tippeligatabellen, ettersom Viking klarte poeng.

Les alt om 18. serierunde her:

Bodø/Glimt - Stabæk 3-1
Les saken: Aalbu skjelver etter tap
Aspmyra
1-0 Stig Johansen (21)
1-1: Veigar Páll Gunnarsson (43)
2-1: Trond Fredrik Ludvigsen (59)
3-1: Trond Olsen (64)

Fredrikstad - Odd Grenland 3-0
Les saken: Håpet lever for FFK
Fredrikstad Stadion
1-0 Roger Risholt str (36)
2-0 Vebjørn Hagen (57)
3-0 Roger Risholt (62 str)


Lyn - Ham-Kam 1-1
Les saken: Ingen ønskereprise for Jan Derek
Ullevaal stadion
1-0 Jan Derek Sørensen (84)
1-1 Kenneth Dokken (88)

Viking - Vålerenga 1-1
Les saken: - Brede-rykter bare oppspinn
Viking Stadion
0-1 Daniel Fredheim Holm (4)
1-1 Peter Kovacs (58)

Brann - Sogndal 2-1
Les saken: Sæternes skjøt Brann til himmels
Brann Stadion
1-0 Robbie Winters (25)
1-1 Børre Steenslid (73)
2-1 Bengt Sæternes (84)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere