RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stig Torbjørnsen ny sjefsspeider i Viborg


NY JOBB: Stig Torbjørnsen skal fremover jobbe for en dansk klubb.
NY JOBB: Stig Torbjørnsen skal fremover jobbe for en dansk klubb. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Den rutinerte nordmannen ble presentert onsdag.

Stig Torbjørnsen (50) har den siste tiden vært tilknyttet italienske Udinese, men nå får han altså enda mer å gjøre.

- De tok tidlig kontakt, og jeg kjenner direktøren Morten Jensen meget godt etter mye tid i Danmark siste ti årene. Det kolliderer heller ikke med Udinese-jobben min, for de to klubbene har helt ulik økonomi når det gjelder kjøp av spillere, de går aldri etter samme navn, sier Torbjørnsen til Nettavisen.

Han gleder seg til å komme i gang.

- Jeg ser frem til og jobbe tett på klubb og trener igjen samtidig som jeg forhåpentligvis kan være med på å påvirke spilletroppen deres. Jeg vil være med på å gjøre dem til en stabil superligaklubb, sier Torbjørnsen.

Viborg ligger på åttendeplass i den danske Superligaen, og nordmannen går altså inn og overtar ansvaret for spillerkartlegging.

- Han skal i samarbeide med direktør Morten Jensen og hovedtrener Johnny Mølby om å undersøke spillermarkedet etter spillere som kan være interessante og attraktive for førstelaget i Viborg FF, skriver klubben i en pressemelding.

- Har stor erfaring

Torbjørnsen har fortid i blant annet Rosenborg, men der avsluttet partene samarbeidet etter uenigheter om veien videre. Han har jobbet som speider i omkring 15 år, og de ti siste årene har handlet for det meste om jobbing for Rosenborg.

Viborg-direktør Morten Jensen er glad for å ha kapret nordmannens tjenester.

- Jeg har hatt en personlig relasjon til Stig i flere år og vet han har et stort nettverk og stor erfaring. Vi har vært i dialog et par måneder og er overbeviste om at han passer inn i Viborg både profesjonelt og personlig, sier Jensen i pressemeldingen.

Torbjørnsen har første arbeidsdag i Viborg FF i dag, onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere