RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjerneduoen videre til Brann

Sist oppdatert:
Tippeligaens mest ettertraktede spillere - Alexander Ødegaard og Martin Andresen - reiser direkte videre fra Trondheim til overgangssamtaler med Brann.

Stjerneduoen var torsdag i Trondheim for å se på forholdene på Lerkendal, og vil etter besøket reise videre til Brann og Bergen.

Branns interesse for Alexander Ødegaard har vært kjent lenge, men i følge Adresseavisen er Brann mest interessert i midtbanespilleren Martin Andresen.

Brann, eller rettere sagt klubbens økonomiske støttespillere, sitter klar med pengene. TV 2-sporten kunne torsdag melde om at lokale investorer allerede har satt av 40 millioner kroner til spillerkjøp for Brann.

- Dette er et veldig vanskelig valg for meg, men det er veldig smigrende at to store klubber som Brann og Rosenborg ønsker meg. Det blir nok en tur til Bergen også for å snakke med Mons Ivar Mjelde, sier Alexander Ødegaard til Adresseavisen.

Ødegaard og Andresens agent Rune Hauge sa torsdag til TV 2-sporten at besøket i Trondheim kun var for å se på forholdene, og at ingenting ble underskrevet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere