Stjernen avslører: - Jeg ville aldri til United

SMILER IGJEN: Angel Di Maria feirer med lagkompisene i PSG.

SMILER IGJEN: Angel Di Maria feirer med lagkompisene i PSG. Foto: Jean-sebastien Evrard (Afp / NTB scanpix)

Dro til England, men ville helst være et helt annet sted.

29.10.15 10:27

Sommeren 2014 flyttet stjernen Angel Di Maria fra Real Madrid til Manchester United. Di Maria var ansett som en av de heteste spillerne i verden på denne tiden, etter gode kamper for klubb- og landslag.

Både i La Liga, i Champions League og ikke minst under VM i Brasil hadde den nå 27 år gamle spilleren storspilt og vært sentral.

United punget ut store penger for å sikre seg den argentinske profilen, men Di Maria fant seg aldri til rette i den engelske byen.

- Ville bli
Til tross for noen gode prestasjoner, levde han aldri helt opp til verdensklassestemplet ute på banen og manager Louis van Gaal valgte etter hvert å benke den dyrekjøpte spilleren i kamp etter kamp.

Skader og hendelser utenfor banen, som at Di Maria og kona ble utsatt for et grovt ran, skal også ha gjort sitt til å gjøre oppholdet surt.

Nå forteller Di Maria til den spanske avisen Marca at han aldri ønsket å gå til United, men at det var få andre alternativ på det tidspunktet.

- Planen min var å bli i Real Madrid, men jeg hadde ikke noe særlig forhold til klubbpresidenten Florentino Perez, sier Di Maria.

Elsker Madrid-fansen
Det er en kjent sak at Perez ofte fremmer de spillerne i klubben han har et godt forhold til, mens de andre kan fort kan ofres for bedre alternativer.

Real Madrid sikret seg stjerneskuddet James Rodriguez samme sommer som Di Maria måtte dra og dermed ble 27-åringen overflødig.

Den nåværende PSG-spilleren glemmer imidlertid aldri tiden i Madrid.

- Jeg vil aldri glemme fansen i Real Madrid. Måten de tok meg imot i møtet med PSG sist var helt spesiell. Jeg vil alltid være takknemlig overfor fansen til Real Madrid, sier han i intervju med den spanske avisen.

- Hvis jeg scorer på Santiago Bernabeu, kommer jeg ikke til å juble. Det handler om respekt. De er mine fans og mine venner, sier Di Maria.

Smiler igjen
Etter overgangen fra United til PSG i sommer, en avtale som etter sigende skal være verdt 44 millioner pund, er smilet tilbake hos Di Maria.

Han har scoret tre mål på sju kamper så langt i høst.

Den 3. november reiser argentineren og lagkompisene i PSG til Madrid for å møte Real på Santiago Bernabeu i Champions League.

Begge lag står med sju poeng på tre kamper så langt i gruppe A.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag