RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernen nettet for Solbakken

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Lukas Podolski scoret da FC Köln vant mot Panathinaikos.

Ståle Solbakken fortsetter å forberede sitt nye lag, FC Köln, til den nye sesongen. På søndag møtte laget Panathinaikos i en treningskamp i forbindelse med Kölns treningsleir i Walchsee i Østerrike.

Foran rundt 1.000 tilskuere vant Solbakkens menn 2-1 mot det greske laget, som havnet på andreplass i den greske serien forrige sesong.

Podolski nettet
Kölns store stjerne, Lukas Podolski, scoret med et nydelig skudd og sendte laget i ledelsen. Panathinaikos kom imidlertid tilbake ved den tidligere Liverpool-spilleren Sebastian Leto, og 1-1 var også pauseresultatet.

Ståle Solbakken gjorde flere bytter i pausen. Kampen så ut til å gå mot uavgjort, men ni minutter før full tid dukket Kevin Pezzoni opp og sikret seier FC Köln.

- Jeg er veldig fornøyd. Det viktigste er at alle spillerne kommer gjennom kampen uten skader, sier Solbakken til Kölns offisielle hjemmeside.

- Må bli bedre på alt
Nordmannen er likevel klar på at det er mye arbeid som gjenstår.

- Vi må fortsatt bli bedre på alle områder. Det er fortsatt tre uker fram til første seriekamp, og det er mye som må gjøres, forteller Solbakken.

Den norske treneren har vært i litt hardt vær i det siste. Han har fått kritikk for å frata Lukas Podolski kapteinsbindet, og tidligere ble han kritisert for å være på ferie da Köln begynte med sesongoppkjøringen.

Solbakken fokuserer imidlertid på fotballen. Den 23. juli tar FC Köln imot Arsenal til treningskamp, i det som blir høydepunktet i oppkjøringen. Solbakkens første kamp i Bundesliga spilles 6. august, hjemme mot Wolfsburg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere