*Nettavisen* Sport.

Stjernen nettet for Solbakken

Foto: AFP/Scanpix

Lukas Podolski scoret da FC Köln vant mot Panathinaikos.

17.07.11 18:05

Ståle Solbakken fortsetter å forberede sitt nye lag, FC Köln, til den nye sesongen. På søndag møtte laget Panathinaikos i en treningskamp i forbindelse med Kölns treningsleir i Walchsee i Østerrike.

Foran rundt 1.000 tilskuere vant Solbakkens menn 2-1 mot det greske laget, som havnet på andreplass i den greske serien forrige sesong.

Podolski nettet
Kölns store stjerne, Lukas Podolski, scoret med et nydelig skudd og sendte laget i ledelsen. Panathinaikos kom imidlertid tilbake ved den tidligere Liverpool-spilleren Sebastian Leto, og 1-1 var også pauseresultatet.

Ståle Solbakken gjorde flere bytter i pausen. Kampen så ut til å gå mot uavgjort, men ni minutter før full tid dukket Kevin Pezzoni opp og sikret seier FC Köln.

- Jeg er veldig fornøyd. Det viktigste er at alle spillerne kommer gjennom kampen uten skader, sier Solbakken til Kölns offisielle hjemmeside.

- Må bli bedre på alt
Nordmannen er likevel klar på at det er mye arbeid som gjenstår.

- Vi må fortsatt bli bedre på alle områder. Det er fortsatt tre uker fram til første seriekamp, og det er mye som må gjøres, forteller Solbakken.

Den norske treneren har vært i litt hardt vær i det siste. Han har fått kritikk for å frata Lukas Podolski kapteinsbindet, og tidligere ble han kritisert for å være på ferie da Köln begynte med sesongoppkjøringen.

Solbakken fokuserer imidlertid på fotballen. Den 23. juli tar FC Köln imot Arsenal til treningskamp, i det som blir høydepunktet i oppkjøringen. Solbakkens første kamp i Bundesliga spilles 6. august, hjemme mot Wolfsburg.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag