Gå til sidens hovedinnhold

Stjerneskudd: - Jeg ville ikke til Arsenal

Ønsker ikke å bytte klubb.

Tyske Julian Draxler er for tiden aktuell med Tyskland i VM. Unggutten har også lenge være et yndet overgangsmål for storklubber i Europa.

Spesielt Arsenal skal ha være interessert i playmakeren og det har blitt spekulert i at klubben ville gjøre sitt ytterste for å hente tyskeren i sommer.

Ifølge BBC skal Arsène Wenger og hans team også ha gjort et forsøk.

Problemet var bare, ifølge Draxler selv, at han ikke ønsket å flytte på seg.

- Det kom et tilbud fra Arsenal i januar, men jeg bestemte meg for å bli.

Så sent som i mai skrev Draxler under på en ny femårsavtale med sin tyske klubb, Schalke 04. Han er et produkt av klubbens ungdomssatsing.

Han er klar på at det heller ikke er aktuelt med Arsenal, eller andre klubber, nå i sommer. Han skal imidlertid ha en utkjøpsklausul på rundt 45 millioner euro.

- Jeg ønsker å spille minst ett år til i Schalke, sier landslagsspilleren.

Draxler har operert både på venstre kant og mer sentralt hos Schalke siden debuten i 2011. 20-åringen har scoret 15 mål på 101 ligakamper.

Nå har han uansett fullt fokus på VM i Brasil, der Tyskland fikk en drømmestart da Cristiano Ronaldo og Portugal ble banket med solide 4-0.

- Vi var litt nervøse før kampen, men nå vet vi at vi har et veldig sterkt lag. Vi ville vise verden at vi kan vinne denne tittelen, sier Draxler ifølge BBC.

- Det er mange gode lag her, men vi er blant favorittene, sier han.

20-åringen satt på benken gjennom hele kampen mot Portugal.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?