RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernespiller klar for Bayern München

TIL BAYERN: Mehdi Benatia har vært Premier League-aktuell i sommer. Nå ser han klar for Bayern München.
TIL BAYERN: Mehdi Benatia har vært Premier League-aktuell i sommer. Nå ser han klar for Bayern München. Foto: Imago/buzzi
Skal koste tyskerne rundt 210 millioner kroner.

Midtstopperen Mehdi Benatia er en mann det har blitt snakket mye om denne sommeren og midtstopperen har blitt koblet med en rekke store klubber.

Både Manchester City, Manchester United og Chelsea har blitt nevnt, men nå er det klart at Benatia forlater Roma til fordel for Bayern München.

Det bekrefter tyskerne på sin nettside tirsdag ettermiddag.

Mannen fra Marokko har skrevet under på en femårsavtale med den tyske storklubben og overgangssummen skal ligge på rundt 26 millioner euro.

Benatia gikk til Roma så sent som i fjor sommer og imponerte stort under sine første sesong hos den italienske hovedstadsklubben.

Roma betalte 13,5 millioner euro da de hentet ham fra Udinese i 2013.

Benatia har tidligere spilt for klubber som Marseille, Tours, Lorient og Clemont, før han gikk til Udinese i 2010. Han har spilt landslagsfotball for Frankrike på ungdomsnivå, men representerer nå Marokko på A-nivå.

Han står bokført med 31 landskamper.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere