*Nettavisen* Sport.

Stjernespissen innrømmer: - Jeg var overvektig

SLITER MED VEKTA: Chelsea-stjernen Diego Costa. Foto: Steven Governo (Ap)

Diego Costa medgir at han har vært sløv.

Diego Costa ble en umiddelbar suksess da han kom til Chelsea i forkant av sist sesong og den sterke spissen bøttet inn mål i blått.

Brasilianeren, med spansk pass, hadde sesongen i forveien herjet på topp hos Atletico Madrid og var en av Europas heteste navn.

Mot slutten av forrige sesong kom imidlertid skadene og Costa forsvant litt fra overskriftene. Denne sesongen har spissen, i likhet med resten av Chelsea, slitt med å finne tilbake til det som fikk rivalene til å skjelve.

I stedet har Costa brukt tid og energi på å krangle med motspillere og skaffe seg oppmerksomhet med negativ fortone, i stedet for å score mål.

- Overvektig
Nå innrømmer stjernen at han ikke kom tilbake fra ferie i god form.

- Jeg skal være ærlig nå. For seks uker siden, så var jeg ikke i toppform. I hvert fall ikke fysisk, forteller Chelsea-spilleren ifølge Daily Mail.

- Jeg ble skadet og så dro jeg på ferie. Jeg slurvet med kostholdet og kom ikke tilbake i trening i den formen jeg skulle være. Jeg var nok blitt litt overvektig og det gikk ut over spillet mitt, sier spissen videre.

Chelsea har åpnet sesongen på katastrofalt vis og forrige sesongs ligamester sliter nå i bunnen av Premier League-tabellen.

- Tar ansvar
Diego Costa mener Chelsea-spillerne ble litt for selvsikre.

- Det er lett å bli egoistisk og legge all skyld på manageren, men jeg skal ikke gjøre det. Jeg tar ansvar og det gjør også de andre gutta.

- Vi vet vi ikke har prestert 100 prosent. Vi kom tilbake fra ferie og hadde høy selvtillit og trodde vi bare kunne fortsette som forrige sesong. Da vi endelig forstod at nivået vårt ikke var godt nok, så det allerede mørkt ut.

Også Chelsea-manager José Mourinho har vært i hardt vær denne høsten og etter tapet mot Southampton hang jobben hans i en tynn tråd.

Chelsea-styret skal ha vurdert portugiserens posisjon, men landet til slutt på at de ville støtte ham videre og kommuniserte det offentlig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag