RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stjernestopper klar for Real Madrid

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Koster under en femtedel av Cristiano Ronaldo.

Real Madrid og konkurstruede Valencia er enige om en overgang for den spanske europamesteren Raul Albiol (23). Dette bekreftes av Real Madrid på klubbens nettside torsdag.

Spansk presse hevder at overgangssummen er rundt 15 millioner euro, som etter torsdagens kurs tilsvarer om lag 135 millioner norske kroner.

Alt som gjenstår før den avtalte femårskontrakten kan undertegnes, er den medisinske testen. Den gjennomføres først i neste uke, ettersom midtstopperen har vært opptatt med landslagsspill, fram til Spanias sensasjonelle tap for USA sent onsdag kveld.

Albiol vil sannsynligvis utgjøre stopperpar sammen med den portugisiske landslagsspilleren Pepe, noe som skulle gjøre klubben godt rustet for suksess i denne lagdelen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Raul Albiol er det andre bekreftede kjøpet til den nye presidenten, Florentino Perez, ettersom Cristiano Ronaldos overgang til drøyt 800 millioner kroner fortsatt ikke er sluttført. Det ventes imidlertid at Ronaldo uundertegner en kontrakt i løpet av få dager.

Tidligere i sommer kjøpte Real Madrid den brasilianske superstjernen Kaka fra AC Milan for rundt 67 millioner euro, cirka 600 millioner norske kroner.

23 år gamle Albiol debuterte for Valencia i september 2003, ifølge Reuters, og for landslaget i oktober 2007. Han vant EM-gull med Spania i fjor sommer og var også en del av Vicente Del Bosques landslagstropp i prøve-VM.

Kjøpet av Albiol har en ekstra verdi for Real Madrid, utover det faktum at han automatisk styrker midtforsvaret. Kommende sesong må nemlig alle klubbene ha minst åtte nasjonale spillere i sine tropper i Mesterligaen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere