Stjernetrener åpen for Premier League

Foto: AFP/Scanpix

- Alle spillere og trenere vil være der, sier Guus Hiddink.

14.03.13 08:59

Guus Hiddink er regnet som en av planetens beste fotballtrenere. nederlenderen har hatt en lang og suksessrik karriere.

For tiden holder treneren til i russiske Anzji, en klubb med mye penger, store stjerner og en sjans til å vinne Europa League denne sesongen.

Torsdag møter russerne engelske Newcastle, men kan få det tøft. I første møte ble det nemlig 0-0 i en ganske trist affære.

Hiddink har tidligere vært manager i engelsk fotball for Chelsea. Nederlenderen var midlertidig sjef i 2009 og vant FA-cupen med de blå.

Før møtet med Newcastle sier Hiddink at han gjerne returnerer som trener i Premier League.

- Jeg er jo ikke så ung lenger, men jeg har fortsatt mye energi og elsker det å være ute på treningsfeltet med gutta, sier Hiddink på en pressekonferanse.

- Men det er vanskelig å spå framtiden. Jeg trives selvfølgelig også i den jobben jeg har nå, jeg elsker den, sier treneren.

Hiddink er spesielt stolt over hvor fort Anzji har «steget i gradene».

- Anzji var en liten klubb i internasjonal fotball, men i løpet av et år har klubbens rykte vokst enormt. Klubben ønsker å satse, og det gir meg energi, sier han.

Hiddink legger likevel ikke skjul på at han har savnet livet i Premier League.

- Jeg hadde en veldig fin tid i Premier League. Under tiden min Chelsea spilte vi bra og hadde gode resultater, også mot Newcastle, sier Hiddink.

- Premier League er den ligaen alle ønsker å spille i. Det er også den ligaen managere og trenere ønsker å jobbe i. Alle liker de store ligaene, selvfølgelig, sier han.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '51zd9w6qkuhf1dkfph66buw1q', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-51zd9w6qkuhf1dkfph66buw1q', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.