RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sto bak United-spillerens skrekkskade: - Utrolig lei meg


BEKLAGER: PSVs Héctor Moreno er lei seg etter Luke Shaws skade.
BEKLAGER: PSVs Héctor Moreno er lei seg etter Luke Shaws skade. Foto: Michael Kooren (Reuters)
Sist oppdatert:
- Nå syns jeg bare synd på han og familien hans.

PSVs Héctor Moreno beklager situasjonen som ledet til det doble beinbruddet på Manchester United Luke Shaw i tirsdagens Champions League-kamp. Shaw kom fossende innover i boksen fra sin venstrekant og kolliderte med Moreno som kom inn med voldsom kraft. Shaw ble omsider båret av banen og etter kampen ble det bekreftet fra Manchester United at den engelske venstrebacken har brukket beinet på to steder.

-Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg husker ikke. Jeg føler meg bare veldig ille fordi jeg var involvert i ulykken, jeg er utrolig lei meg, sa Moreno etter kampen ifølge The Telegraph.

-Jeg tror ikke det skulle vært avblåst, jeg tror jeg tok ballen. I denne typen situasjoner bryr jeg meg ikke om det skulle vært avblåsning, nå syns jeg bare synd på han og hans familie, sier den mexicanske forsvareren.

Moreno tok også til Twitter for å sende sine tanker og støtte til Uniteds nummer 23.


Samme skade

Dobbelt benbrudd er noe Moreno selv har erfaring med. I VM i 2014 var det Moreno som var uheldig da han kolliderte med Arjen Robben da Louis van Gaals Nederland møtte México i åttendelsfinalen.

- Jeg vet ikke hvor ille bruddet er. Jeg hadde en slik situasjon under VM og vet at dette er ganske ille, sier Moreno etter kampen.

Manchester United-trener Louis van Gaal var av en annen oppfatning av situasjonen som skjedde inne i PSVs sekstenmeter:

- Om jeg sier at det skulle vært rødt kort og straffe så fremstår jeg som en dårlig taper. Det var en grusom takling inne i sekstenmeteren med to strake bein, fortalte nederlenderen til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

Van Gaal bekreftet også at Shaw hadde blitt sendt på et sykehus i Eindhoven og etter all sannsynlig reiser sammen med troppen til Manchester på onsdag før han legges på operasjonsbordet.

- Det er forferdelig. Han er en 18-åring som kommer til Manchester, sliter første sesongen. Så har en fantastisk andresesong og så skjer dette. Når jeg kom inn i garderoben lå han med oksygenmaske og gråt, forteller Uniteds hovedtrener.

Tidlig prognose indikerer at Luke Shaw mister store deler av årets sesong for Manchester United, men med litt flaks og god rehabilitering kan han rekke neste sommers EM-sluttspill i Frankrike.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere