Kristiansund bekrefter i en pressemelding torsdag at Benjamin Stokke er ferdig i klubben. Han har signert for Randers i Danmark.

- KBK ønsker å takke Benjamin for hans bidrag gjennom 1,5 år med klubben i Eliteserien. Benjamin var en viktig bidragsyter til at vi oppnådde en meget god plassering i vår første sesong på toppnivå. I år har dessverre vårsesongen hans vært preget av skaden han pådro seg i første seriekamp, skriver klubben i en pressemelding.

KBK skriver videre at de i lengre tid har forsøkt å komme til enighet med Stokke om en ny kontrakt, uten å lykkes med det. Spilleren selv skal ha vært tydelig på at han ikke ønsket en ny avtale med klubben.

- Vi har vært kjent med interesse for Benjamin fra ulike klubber de siste månedene. Den siste uken har han uttrykkelig sagt at han ønsker å forlate KBK for å prøve seg i en av disse klubbene. Vi har derfor de siste dagene forhandlet med Randers om en overgang, og kom til enighet sent onsdag kveld, opplyser Eliteserie-klubben.

- Dette er en avtale som oppleves som gunstig for KBK, gitt at spilleren kun har fem måneder igjen av kontrakten sin med klubben og derfor kunne gått gratis til en ny klubb fra nyttår av, står det videre.

Stokke nettet ti ligamål for Kristiansund på 30 ligakamper sist sesong og var en viktig grunn til at klubben holdt seg i den øverste divisjonen.

Denne sesongen har han nettet ett mål på 12 ligakamper.

Stokke har tidligere spilt for klubber som Sandefjord, Mjøndalen og Levanger og kom til Kristiansund i 2017.

Randers ligger for øyeblikket helt sist i den danske superligaen. Klubben står med null poeng, men har kun spilt én kamp av sesongen.

Klubben endte på en 13.-plass sist sesong, men reddet plassen i den øverste divisjonen via omspill.