Gå til sidens hovedinnhold

Stølås skrev under på ny Haugesund-kontrakt

- Utsiktene til å vinne noe er veldig gode, mener backprofilen.

Alexander Stølås har satt navnetrekket sitt på en ny avtale med FK Haugesund. 29-åringen er nå bundet til haugalendingene ut 2022-sesongen.

Det bekreftes på klubbens eget nettsted tirsdag.

Les mer: Mener Ødegaard må ta mer ansvar

Stølås roser samarbeidet han har hatt med Horneland og assistenttrener Karl Oskar Emberland. To serierunder før slutt kan ikke laget bli dårligere enn nummer fire på sluttabellen. Både seriebronse og sølv er faktisk også mulig om de siste resultatene går Haugesunds vei.

Høye ambisjoner

Dette har gitt den offensive backen tro på at FKH kan vinne titler hvis framgangen fortsetter.

- Mitt mål er å vinne noe som fotballspiller, og jeg tror utsiktene til det i løpet av de fire neste årene er veldig gode i denne klubben, sier Stølås.

Venstrebacken har vært en av de beste spillerne på et FKH-lag som har imponert i Eliteserien denne sesongen. Stølås har notert seg for fire mål og har vært nest sist på seks scoringer.

Antallet målgivende pasninger er eksempelvis bare én bak Strømsgodsets offensive profil og haugesunder Eirik Ulland Andersen. Tromsøs Gjermund Åsen har flest med ti målgivende i 2018.

- Setter standarden

- Alex er en type som enhver trener vil ha i laget sitt. Han er ambisiøs og målrettet, er med og setter standarden i treningshverdagen og han har vokst frem til å bli en lokal spiller som holder høy eliteseriestandard, uttaler trener Horneland fornøyd.

Stølås kom tilbake til FK Haugesund fra byrival Vard i 2014. Han har spilt 160 kamper for måkene i hvitt og blått.

Les også

TV 2-ekspert om Herrem-vrakingen: - En ærlig sak

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken