Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopperkjempe hinter om City-exit

Foto: Mike Egerton / PA Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Redd for å miste landslagsplassen.

Joleon Lescott ble hentet fra Everton til Manchester City i 2009. Under tiden på Etihad har det blant annet blitt et Premier League-gull på stopperen, i 2012.

Den inneværende sesongen har imidlertid forsvarsspilleren slitt med spilletid i den lyseblå klubben, noe som også har gått ut over tilliten på landslaget.

Lescott står bokført med 26 landskamper og ett mål for England, men innrømmer nå at han kanskje må bytte klubb, om det skal blir flere kamper med flagget på brystet.

- Det blir vanskelig med nok en sesong som dette. Jeg har bare startet noen få kamper, og det er ikke godt nok i en VM-sesong, sier Lescott.

- Jeg er nødt til å ta et valg nå, og det må være det rette for karrieren min, legger Lescott til.

Lescott fikk sin debut på landslaget så tidlig som i 2007, og under EM sist sommer scoret han sitt så langt eneste mål for England i gruppekampen mot Frankrike.

- Du kan ikke vente å spille for England, om du ikke spiller for klubben din. Spiller jeg fast, er jeg sikker på å ta tilbake plassen på laget, sier stopperen.

- Jeg tror John Terry føler det samme, han har heller ikke spilt så mye for klubblaget i det siste. Av de engelske er det vel kun Phil Jagielka som spiller fast, sier han.

Lescott har rukket å bli 30 år, og føler han er på sitt beste som fotballspiller.

- Som midtstopper har du dine beste år mellom 28 og 32 år, sier han.

- Det er ikke helt sikkert at jeg blir i City, jeg er ikke så naiv. Om jeg kan si jeg vant to FA-cuper, én Premier League-tittel og en Community Shield i City, så er jo det ganske bra, sier han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere