*Nettavisen* Sport.

Stor pågang før europaligaen i Trondheim og Molde

Rosenborg håper på 18.000 tilskuere til europaligakampen mot Dnipro Dnipropetrovsk torsdag. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Både Rosenborg og Molde ligger an til å spille for nesten fulle tribuner i europaligaen torsdag. I Trondheim ventes det 18.000 tilskuere til kampen mot europaligafinalisten Dnipro.

30.09.15 16:58

I Trondheim er det så langt solgt 14.000 billetter på en arena med plass til rett over 21.000 tilskuere. Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, sier til sporten.com at klubben forventer at enda flere tar turen til oppgjøret mot ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk.

– Trønderne har ventet på Europa-spill, sene høstkvelder og dugg i gresset. Ikke minst får vi fjorårets finalist på besøk, sier hun.

Talsmannen i supporterklubben «Kjernen», Espen Viken, tror at godt billettsalg blant annet skyldes ny tro på at Rosenborg kan prestere internasjonalt.

– Nå er det morsomt å være på Lerkendal igjen.Vi er såre godt fornøyd med det som skjer i RBK om dagen, og vi gleder oss virkelig til europaliga-kampene som kommer. Grunnen til det er at vi endelig føler at vi har noe der å gjøre igjen, sier Viken.

– De siste årene har Rosenborg spilt ganske kjedelig. Nå har det blitt artig igjen og jeg tror de fleste har tro på prosjektet til Kåre (Ingebrigtsen journ.anm.). Så dette gleder vi oss voldsomt til, fortsetter han.

Også i Molde er over halvparten av billettene allerede solgt før de blå tar imot nederlandske Ajax. Så langt har 7.500 sikret seg plass på tribunen når Molde jakter en ny seier. Klubben håper å ha solgt 1000 billetter til før kampstart på arenaen som har plass til 11.800. (©NTB)

Se første episode av Europa League Xtra under:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=52x4fZ4tLglx97PHximmEmD7c3GebjecYrPEwO1t9Kepls7VzEvXuw3m_TWE-h4sF3Qt8pReF0F88IaYzoRCoK_B5zpF-aWp&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag