RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storklubb dropper syv

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Danmarks nest største klubb vil kvitte seg med halve a-laget.

FC Københavns posisjon som den beste klubben i Danmark har lenge vært udiskutabel. Like klart har Brøndby vært det nest største - og beste - laget i pannekakelandet. For fem år siden ble København-laget seriemester, i 2008 vant de cupen og i de to siste sesongene har Brøndby kommet på tredjeplass i SAS-ligaen.

2010/11-sesongen har imidlertid vært en katastrofe for gul- og blåtrøyene. Med kun åtte seier på sine 18 seriekamper ligger de hele 19 poeng bak naborivalen, og nå blir det storopprydning i stallen. Ifølge sporten.dk er hele syv av spillerene i dagens a-lagsstall ikke ønsket med videre, og skal ut for å få ned lønnsutgiftene og tynne stallen.

Tidligere Lyn- og Viking-spiller Stefan Gislason er den meste kjente sett med norske øyne, i tillegg skal Mikkel Bischoff, Peter Madsen, Pierre Kanstrup, Ousman Jallow, Max von Schlebrügge og Jan Frederiksen være navn som er gitt til agenter og andre klubber for å få fart i prosessen.

Viking skal være aktuell som Gislasons neste arbeidsgiver, men i Stavanger Aftenblad uttalte sportsdirektør Egil Østenstad tidligere i uka at det var i overkant stor avstand mellom de to partene.

Tidligere Start-spiller Clarence Goodson skrev nylig under for det danske storlaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere