RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Storscorer hinter om Premier League

VM-profilen føler han har noe å bevise i England

Diego Forlan ble aldri noen stor hit i Manchester United, til tross for at han fikk dratt av seg trøya ved et par anledninger.

I Spania derimot har den VM-aktuelle uruguayaneren vært brennhet foran kassa, og alltid vært et navn og regne med når toppscorertittelen skal deles ut i slutten av hver sesong.

31-åringen banket inn mål for Villarreal, og har også gjort det skarpt siden overgangen til Atlético Madrid. Han avgjorde også Europa League-finalen mot Fulham for hovedstadsklubben.

- Må være bra bud
Men til tross for at han lykkes meget godt på spansk jord, innrømmer spissen at han har noe uoppgjort i England og Premier League.

- Om det kommer et bud som passer for meg og for Atletico, så er jeg innstilt på å reise tilbake til England, sier Forlan ifølge Sky Sports.

- Men det må være et svært godt bud, legger måltyven til.

Selv om Atletico hadde en forholdsvis begredelig sesong i den hjemlige ligaen, vartet Forlan likevel opp med 18 mål på 33 ligakamper. Totalt scoret han 28 mål på 55 kamper forrige sesong.

Hyller Sir Alex
Selv mener han at tiden i England er noe av grunnen til at han ble en slik suksess i Spania.

- Det har aldri plaget meg at det gikk som det gikk i United, i grunn. Jeg trivdes veldig bra der, og alle behandlet meg bra, sier spissen.

- Jeg lærte utrolig mye under tiden i England, og jeg fikk mange gode venner. Grunnen til at jeg dro var fordi jeg ikke fikk spille regelmessig, forteller Uruguay-mannen.

Forlan understreker også at United-manager Sir Alex Ferguson har spilt en viktig rolle i hans karriere.

- Måten han tok vare på meg da jeg ankom England var helt fantastisk. På privaten er han også en meget hyggelig mann. Han tok seg god tid til å lære meg viktige ting, sier han.

Forlan og Uruguay VM-åpner mot Frankrike senere fredag kveld.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere