RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kai Pfaffenbach / NTB scanpix

Storscorer kan forlate Bayern

Sist oppdatert:
- Han er ikke fornøyd med tilværelsen, sier agenten.

Bayern München har hatt en suverent bra sesong.

Laget avgjorde gullkampen i Bundesligaen flere runder før slutt, og de har kvalifisert seg for kvartfinale i Champions League.

Mario Gomez, som kom til klubben før 2009-sesongen, har fått mindre spilletid enn ønsket etter at klubben hentet Mario Mandzukic til klubben før sesongen.

Nå kan det se ut til at spilleren vil vekk fra klubben hvis hans situasjon ikke endrer seg, med flere klubber som følger situasjonen hans nøye.

- Selvfølgelig er ikke Mario fornøyd med situasjonen hans i klubben, og det er klart at dette ikke er noe som kan vedvare, forteller agenten hans, Uli Ferber, ifølge Sky Sports.

- Men han er lojal mot Bayern München, klubben og spillerne. Han er alltid villig til å hjelpe klubben. Han vil sørge for å fortjene at manageren setter han innpå, fortsetter Ferber.

Gomez har en kontrakt som varer ut 2016-sesongen, etter at han fornyet avtalen i fjor sommer.

Agenten innrømmer at det er flere som følger med på hva som skjer med Gomez.

- Det er alltid noen som uttrykket interesse for Mario. Det var interesse under årene hans i Stuttgart, rett før overgangen til Bayern, og rett før kontraktsforlengelsen med Bayern. Men det er også interesse i dag, forteller agenten.

Gomez har i hvert fall muligheten til å vinne Champions League med klubben før han eventuelt forlater den.

Bayern er klare for semifinalen i turneringen, og de skal møte det spanske storlaget Barcelona i kampen om finalebilletten.

Mario Gomez har scoret 72 mål på 110 kamper i Bundesligaen for Bayern München.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere