Storseier i gjørmebad

Foto: (foto: scanpix)

Regnet øste ned og banen lignet mer på en gjørmehaug enn en fotballbane. Likevel scoret Norge fem mål for første gang på nesten fem år.

28.01.04 18:56

SINGAPORE - NORGE 2-5: Været og banen innbød ikke til fint spill, men anført av Håvard Flo og Magne Hoset glimtet Norge til i perioder.

Anders Stadheim og Alexander Aas scoret sine første landslagsmål i første omgang, og ga Norge ledelsen 2-0 over et svakt singaporsk lag.

Singapore glimtet til
Men så glimtet Singapore til. Rett før pause dundret Daniel Bennett inn 1-2 og rett etter at lagene hadde kommet på banen igjen, var det Shahril Ishaks tur til teste skuddfoten. Også han fant veien til nettet og plutselig sto det 2-2.

- Vi mistet veldig mye konsentrasjon rett før pause, og fikk oss en liten "shake", oppsummerer Åge Hareide til TV 2-sporten.

Det norske forsvaret kan i beste fall kalles rufsete. Verken Vidar Riseth eller Brede Hangeland fant seg til rette ved siden av Tommy Berntsen.

To av Flo
Håvard Flo kjempet utrettelig på topp, og gikk foran som en kaptein skal gjøre det. Etter en knapp times spill fikk han også ballen i nettet. Han er påpasselig frempå på en retur etter et Magne Hoset-frispark.

Flo fikk ballen i nettet en gang til, men før hans andre lå i nettet, hadde Harald Martin Brattbakk øket til 4-2.

De norske spillerne imponerte ikke i gjørmebadet i Singapore, men Flo og Hoset var gode.

- Vi spilte under svært vanskelige forhold. Men det viktigste er jo at vi fortsetter å vinne, slår landslagssjef Åge Hareide fast overfor TV 2-sporten like etter kampslutt.

Dette var første gang et norsk landslag scoret fem mål siden Jamaica ble slått 6-0 i mai 1999.

KAMPFAKTA SINGAPORE - NORGE

Hva mener du om "Nye Norge"? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag