RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortalent klar for Sandefjord

Sist oppdatert:
U21-landslagets midtbbanespiller Kjell André Thu har skrevet under på en torårsavtale med Sandefjord.

Thu har tidligere vært på prøvespill i blant annet Mandalskameratene og Viking, men endte til slutt opp i 1. divisjonsklubben Sandefjord. Også talentfabrikken Kongsvinger ville ha stortalentet fra Ørn/Horten.

- Det er en spiller vi har fulgt i lang tid. Blant annet var han med oss til La Manga ifjor, og vi er veldig fornøyd med at Thu skrev under på en toårsavtale med oss, sier daglig leder Øystein Ulsnæs i Sandefjord Fotball til TV 2 Nettavisen.

Landslagsspiller
Kjell André Thu kan spille både midtstopper, back eller sentral midtbane. Han har spilt totalt 20 alderbestemte landskamper.

- Vi hadde nok sikret oss ham tidligere, hadde vi hatt et matchtilbud til ham i litt lavere divisjoner. Men denne sesongen spilte han i 2. divisjon for Ørn/Horten, og imponerte. Vi er glade for å ha fått Thu i stallen, sier Ulsnæs.

Sandefjords daglige leder sier at klubben også jakter på en ny spiss foran neste sesong.

- Men foreløpig har vi ingen konkrete navn på blokken, sier han.

På trenerjakt
Samtidig jakter Sandefjord på en ny trener etter at Arne Dokken ble sparket forrige uke. Øystein Ulsnæs understreker at klubben ikke har hastverk i trenerjakten.

- Vi starter treningene igjen 1. desember, og vil ha en trener på plass før den tid. Men har vi ikke funnet rett mann før det, er det ingen krise. Spillerutvikler Bo Augustsson har alt som skal til for å lede Sandefjord før en ny hovedtrener er på plass, sier Ulsnæs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere