Stortalent klar for Spurs

Foto: Ina Fassbender / Reuters / NTB scanpix

Blir Tottenham-spiller allerede i januar.

28.01.13 18:10

Tidligere i år bekreftet Tottenham at klubben var kommet til enighet med Lewis Holtby om kontraktsbetingelsene og at han ville skifte beite til sommeren.

Mandag ble det imidlertid klart at London-klubben har kommet til enighet med Schalke 04 om en overgangssum, som gjør at tyskeren flytter allerede nå.

En skade, som holder midtbanemannen Sandro ute resten av sesongen, har trolig bidratt til at Spurs ville ha Holtby med umiddelbar virkning.

22-åringen er sett på som et stort talent og interessen for spilleren har vært stor. Liverpool og Arsenal er blant de andre klubbene som har jaktet den kreative midtbanemannen.

Stortalentet har engelsk far, fra Liverpool, og tysk mor. Han startet karrieren i Alemannia Achen i tysk andredivisjon, før han ble hentet til Schalke i 2009.

Under tiden i Schalke har han vært utlånt til Bochum og Mainz 05. Denne sesongen står han bokført med syv målgivende pasninger i Bundesliga.

Han har tre landskamper for Tysklands a-landslag og har vært kaptein på nasjonens U21-landslag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.