RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortalent vurderer å slutte

Sist oppdatert:
Mange mente han var banens beste mot Tromsø, og denne uka ble han tatt ut på U21-landslaget. Likevel vurderer Odds Jan Tore Amundsen (22) å kutte ut fotballen. Se siste nytt før Aafk-Odd her.

Amundsen skulle spilt back mot Tromsø. Så ble Morten Fevang skadet, og Amundsen flyttet frem som indreløper. I Aftenposten ble han kåret til banens beste. I midtuka ble han så tatt ut på U21-landslaget. For første gang.

Kontrasten til de siste tre årene er stor.

Skader ødela
Amundsen debuterte for Odd allerede i 2002, men har hatt tre tøffe år bak seg. Skader og overtrening har ødelagt vintersesongene, og han har havnet på etterskudd hvert eneste sesong. Etter debuten har det bare blitt et dusin innhopp i eliteserien.

Før årets sesong har han dermed vært krystallklar. Lykkes han ikke, finner han seg noe annet å gjøre etter sesongen.

- Kontrakten går ut etter årets sesong. Går det dårlig i år, så får jeg se om det er annet valg å ta i livet. Da får jeg se om jeg kan finne noen studier eller annet å gjøre, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Det må fortsette
- Men det startet bra?

- Vi har bare hatt én uke av sesongen. Det er nødt til å fortsette, sier han.

Odd-trener Gaute Larsen roser midtbanespilleren, og var aldri tvil om at han skulle starte mot Tromsø.

- Selv om han var et ubeskrevet blad var vi hele tiden trygge på ham. Han er veldig fotrapp og har stor løpskapasistet. Jan Tore er en av flere spillere som bidrar til større konkurranse i troppen. Han ble forsøkt som back ettersom vi har Christin Flindt Bjerg og Morten Fevang på midtbanen, og løste det bra. Nå har vi et luksusproblem når Fevang er tilbake, sier Larsen til TV 2 Nettavisen.

Fevang og Fjørtoft ute
Odd må fortsatt klare seg uten Morten Fevang og Morten Knutsen. Sebastian Henriksson er på full vei tilbake fra skade, men starter på benken igjen. Odd stiller trolig med samme lag som spilte 1-1 mot Tromsø i serieåpningen.

I Aalesund mangler man fortsatt Karl Oskar Fjørtoft og Paolo dos Santos. Kim Deinoff og Oddbjørn Lie er også ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere