RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortalentet mister seriestarten

Sist oppdatert:
Stjerneskuddet John Obi Mikel kom på banen, og Lyn snudde 0-1 til seier mot Bodø/Glimt. Men supertalentet får ikke lov til å spille for Lyn i serieåpningen.

Stig Johansen ga Bodø/Glimt ledelsen i 1. omgang, men John Obi Mikel og Jan Derek Sørensen snudde til 2-1-seier for Oslo-laget i Nordlandshallen.

Stoppes av reglene
Mikel, som har vært koblet til Chelsea i vinter, går imidlertid glipp av sesongstarten. Reglene er nemlig krystallklare. Kommer man fra et land utenfor EU, må man være 18 år før man kan spille seriefotball i EU. Regelen er laget for å beskytte unge spillere.

- Han fyller 18 år 22. april. Dermed er han først klar til kamp for oss i den tredje serierunden, sier Lyn-trener Hans Knutsen til TV 2 Nettavisen.

- Hvor aktuell er han for førsteelleveren?

- Veldig aktuell. Han startet på benken i dag nettopp fordi han ikke kan spille de to første seriekampene. Men han kommer inn og preger kampen. Han gir oss en ekstra dimensjon, sier Knutsen videre.

Mikel mister kampene mot FFK og LSK, men er klar mot Start i 3. serierunde.

Ville virkelig vinne
Seieren var viktig for Lyn.

- Vi kuttet ut litt trening tidligere i uka for å få en god prestasjon her. Det klarte vi. 1. omgang var jevn, men vi vant 7-1 i målsjanser i 2. omgang. Det var en god prestasjon, og det gir selvtillit å vinne kamper, sier Lyn-treneren videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere