*Nettavisen* Sport.

Strachan går uten sluttpakke

Foto: (AFP/Scanpix)

- En mann med stor integritet, sier Middlesbroughs styreleder.

18.10.10 20:05

Middlesbrough var blant de største opprykksfavorittene i The Championsship før sesongen, men har fått en elendig start på sesongen.

Det tar manager Gordon Strachan på seg skylden for, og mandag ettermiddag sluttet han i jobben med umiddelbar virkning, melder Sportinglife.com.

Ifølge klubbens egen hjemmeside har Strachan samtidig gått til det meget uvanlige skritt å si fra seg retten til sluttpakke.

- Gordon er en mann med stor integritet. Han har revet i stykker kontrakten og forlatt klubben uten kompensasjon, fordi han følte det var til det beste for klubben. Ikke mange managere har noen gang gjort noe sånn, og det sier litt om mannen, sier en imponert styreleder, Steve Gibson.

Oppsigelsen kommer etter at Middlesbrough bare har vunnet tre av de elleve første kampene. Etter helgens tap mot Leeds, ligger de helt nede på 20.-plass på tabellen.

- Gordon føler han har gitt alt, men det har ikke fungert, og det har han tatt fullt ansvar for. Han erkjenner at resultatene har vært langt under det som var forventet, og var enig i at en forandring måtte til, sier Gibson.

Trener Steven Agnew overtar manageransvaret midlertidig.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.