RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORFALL: Stefan Strandberg har meldt forfall til landskampene mot Sverige og Aserbajdsjan.
FORFALL: Stefan Strandberg har meldt forfall til landskampene mot Sverige og Aserbajdsjan. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Strandberg ute av landslagstroppen

Sist oppdatert:
- Kneet ble ganske mye verre.

Stefan Strandberg måtte melde forfall til landskampene mot Sverige og Aserbajdsjan etter å ha forverret en skade i toppoppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg.

RBK-spilleren møtte opp på landslagssamling etter kampen, men ble sendt hjemme igjen etter en undersøkelse med legen, melder Adressa.

- Jeg sliter litt med et kne, og det ble ganske mye verre under kampen mot Vålerenga. Jeg håper ikke at det er noe alvorlig, men du skjønner sikkert at jeg ikke ville gå av banen i den kampen, sa Strandberg.

Per-Mathias Høgmo holder en planlagt pressekonferanse 17.30 søndag, der det muligens vil bli hentet inn nye spillere. Lørdag meldte både Jone Samuelsen og Harmeet Singh forfall.

Det er også en sjanse for at eventuelt nye spillere først blir hentet inn i etter landskampen mot Sverige på mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere