*Nettavisen* Sport.

Strindheim vinner på sin nye bane

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Lørdag er det åpning av ny kunstgressbane for Strindheim og vi tror på hjemmesuksess. Sjekk vårt oddstips.

04.06.11 11:28

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Storfavorittene innfrir

Oddstips 2: Portugal vinner komfortabelt

V75 Momarken: Stallskriket innfrir?

Det er et formidabelt langoddsprogram som tilbys spillerne lørdag med hele 88 objekter på listen. Mye norsk fotball fra 2. divisjon og 3. divisjon preger første del av lørdagen, mens det blir EM-kvalik til kvelds med Portugal - Norge som det store høydepunktet for oss nordmenn, men den kampen har ikke avspark før kl 22.

I dette oddstipset konsentrerer vi oss imidlertid om norsk 2. divisjon der det spilles en rekke interessante kamper denne lørdagen og vi starter i Trondheim der Strindheim og Steinkjer møtes til et svært viktig bunnoppgjør.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Skadeproblemer
Hjemmelaget Strindheim har hatt en meget skuffende innledning på sesongen med kun fem poeng etter sju serierunder, men hovedårsaken til dette er tildels svært store skadeproblemer. På det meste har Strindheim hatt elleve spillere ute med skade, men skadesituasjoen er i bedring nå og i følge trener Finn Morten Moe er det nå seks spillere som er ute.

Det har også gjort sitt til at resultatene har bedret seg. Nest sist hadde Strindheim tre poeng inne hjemme mot sterke Ullensaker Kisa (ledet 2-0 langt ut i andre omgang), men kampen endte tilslutt 2-2. Sist var laget ute i en vanskelig bortekamp mot Levanger og igjen kapret Strindheim ett poeng etter å ha tatt ledelsen. I følge trener Moe trives Stridnheim svært dårlig både i Levanger og på naturgress og treneren var igjen fornøyd med sitt mannskap.

Endelig hjemme igjen
Det siste halvannet året har Strindheim spilt sine hjemmekamper i Abrahallen (en halvtimes bilkjøring unna sitt nedslagsfelt). Lørdag åpner endelig nye Strindheim kunstgress, populært kalt Myra. Hjemmelaget har kunnet trene på det nye underlaget de siste fjorten dagene og gleder seg stort til endelig å få hjemmebane igjen.

Når det gjelder Steinkjer så står laget med fattige tre poeng etter de sju første serierundene, og i følge de som følger denne avdelingen tett blir det en kamp for å overleve for Steinkjer. Det er mange svært unge spillere på Steinkjer-laget nå, og de fem siste seriekampene er tapt med en målforskjell på 9-23 og det lekker altså fryktelig i de bakre rekkene. Borte er sifrene (2-4 mot Tiller, 3-7 mot Byåsen og 2-5 mot Levanger).

Et hjemmelag i bedring, spillere tilbake etter skade, ny hjemmebane og historisk sett et svært godt hjemmelag. hadde sterke 9-0-4 i 2009-sesongen sist de spilte hjemme på ordentlig får vår fulle tillit mot bortesvake Steinkjer. 1,65 på hjemmeseieren er som det må være og vi synes det må svært gode muligheter for hjemmeseier her. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Årets første hjemmeseier
Da beveger vi oss til Sotra vest for Bergen, der Nest-Sotra tar imot Ålgård hjemme på Ågotnes gress. Fjorårets store overraskelslag Nest-Sotra (endte på fjerdeplass i avdeling 1 etter råsterke 9-2-2 hjemme) har hatt en miserabel start på sesongen, etter mange flotte treningskamper i vinter. Fire fattige poeng er hentet inn etter sju spilte seriekamper.

Ålgård har åpnet bedre og står med elleve poeng etter sju kamper, men sju av poengene er hentet hjemme, borte er dumpekandidat Austevoll det eneste laget som er slått (2-1i en slitekamp). Ålgård spiller fysisk tøff fotball, men har har hatt et forholdsvis greit program nå i innledningen.

Lever Lotto og Tipping på mobilen!

Nest-Sotra har kun kapret ett poeng hjemme på Ågotnes denne sesongen og det kom hjemme mot Mandalskameratene. I siste hjemmekamp mot Notodden gjorde Sotra-laget sesongbeste, men selv om de vant sjansestatistikken 8-5, ble det tap 0-1 for serielederen. Dog tok hjemmelaget med seg den gode prestasjonen fra den kampen til bortekampen sist helg mot Austevoll, der det ble en overbevisende 6-2 seier.

Trener Petter Bakke er svært fornøyd med hvordan laget hans har løftet seg de siste ukene, og mannskapsmessig er det kun den velkjente spissen Kim Rune Hellesund som savnes (har ikke spilt siden serieåpningen).

Ålgård kommer trolig til å ta brorparten av sine poeng på hjemlig gress på Jæren, og vi ha en veldig god følelse for et hjemmelaget som er kraftig på gang formmessig. 1,95 på at Nest-Sotra tar sin første hjemmeseier for sesongen på Ågotnes kjøpes og spilles i en dobbel med Strindheim. Vi får da en dobbel til 3,22 i totalodds og vår innsats er kr 100

Spilleforslag 1 lørdag (merk spillestopp kl 14.55):
Kamp 41 Nest-Sotra - Ålgård 1,95 3,65 2,35
Kamp 43 Strindheim - Steinkjer 1,65 3,90 2,85
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Førde må sees med en flott mulighet til tre poeng hjemme mot svake Austevoll. Odds 1,70
- Godtgående Bjarg skal også ha fin vinnersjanse mot Tertnes. Odds 1,70
- Montenegro har et bra landslag nå og fikser Bulgaria på hjemmebane. Odds 1,80
- Nok engang er det økonomisk krise i Moss og resultatene har i tillegg vært svake i sesonginnledningen. Byåsen har et bra lag i år og sees med fin mulighet i ettermiddag. Odds 2,00
- IK Frej gjorde sterke signeringer før sesongstart, men har ikke innfridd til nå. Men i ettermiddag kommer uttellingen hjemme mot Valsta Syrianska. Hjemmeodds 1,90.
- Makedonia har bedre vinnersjanse enn oddsen indikerer hjemme mot Irland og en liten slant på hjemmelaget er interessant. Odds 3,15
- Brasil møter et redusert Nederland i Brasil til privatkamp, og selv om oddsen er laber er det bra sjanse for hjemmelaget. Odds 1,60
- Spania sparer flere av sine beste i privatkampen mot USA. Spennende odds på amerikanerne. Odds 3,95.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag