RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømmen gikk da Asker vant

(Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix)
Sist oppdatert:
I ekstraomgangene klemte Asker til, og smalt inn fire mål i løpet av 20 minutter.

ASKER - TEAM STRØMMEN 4-0: Lise Klaveness dunket inn 1-0 i det 98. minutt, og dermed løsnet det for Asker. Mangeårig Askerspiller og storscorer Kjersti Thun beviste at hun fortjente trener Peer Danefelts tillit da hun ble satt innpå for Lindy Melissa Wiik.

- Jeg var litt skuffet i går over å ikke få spille fra start, men nå er det bare helt sinnsykt! uttalte Thun til TV 2 etter kampen som ble hennes siste kamp.

Thun innrømmer at baneforholdene gjorde kampen tøff.

- Det var tøft, og vi sklei mye, men laget gjorde en kjempeinnsats, sa Thun før hun løp tilbake på banen for å feire med de andre spillerne.

Midtbaneterrier Kristin Stundal satte inn ett siste mål i det 117. minutt, og sørget med det for å befeste resultatet til 4-0.

- Ingen forventet dette av oss

Landslagsspiller Lise Klaveness var selvfølgelig svært fornøyd med å ha sikret seg kongepokalen.

-Dette var forferdelig gøy! Vi endte på en 7. plass i serien og ingen forventet noe som helst av oss. Vi sto og stanget, følte at den første som scorte kom til å avgjøre kampen.

Hun roser lagvenninnen Kjersti Thun for innsatsen.

- Hun var skuffet i går, men jeg snakket med henne i gårkveld og hun sa at hun skulle inn og avgjøre kampen, og det gjorde hun, sa Klaveness til TV 2 før hun gikk i garderoben for å skifte.

- Nå skal det feires i hele natt! lovte hun.

Keeper Bente Nordby var naturlig nok også glad etter kampen.

- Det var utrolig deilig å de målene gå inn. jeg ble beroliget, og det var godt, sa keeperlegenden som med dagens kongepokal stort sett har vunnet det som er å vinne i fotballen.

- Banen var veldig vanskelig i dag, det var sleipt og glatt, men vi spilte en grei kamp, og det var artig å vinne, avsluttet Nordby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere