RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømsgodset røk ut etter nytt tap


UTE: Strømsgodset kom seg til tredje runde i Europa Leauge-kvalifiseringen, men der ble det stopp etter å ha tapt 0-4 sammenlagt for Hajduk Split.
UTE: Strømsgodset kom seg til tredje runde i Europa Leauge-kvalifiseringen, men der ble det stopp etter å ha tapt 0-4 sammenlagt for Hajduk Split. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Drømmen om Europa League brast på Marienlyst.

STRØMSGODSET - HAJDUK SPLIT 0-2 (0-4 sammenlagt):

Hjemmelaget måtte hente inn to mål fra oppgjøret i Kroatia for å ta seg videre til Play off i Europa League.

Det klarte de ikke.

For selv om hjemmelaget var det beste laget før pause maktet de ikke å omsette sjansene til tellende resultat. Dermed sto det 0-0 til pause.

I den andre omgangen fikk Hajduk Split-spiller Zoran Nižić rødt kort, men det hindret ikke gjestene i å få den første scoringen.

Etter en flott overgang sente Mijo Caktas bortelaget i føringen. Da så det fryktelig mørkt ut for laget som slo Tromsø 6-0 i forrige serierunde i Tippeligaen.

Bedre ble det ikke da Franck Ohandza la på til 0-2 i det 77. minutt.

Flere mål ble det ikke på Marienlyst Stadion torsdag, dermed røk Strømsgodset ut med 0-4 sammenlagt.

- Vi møter et lag som er bedre enn oss selv. De har gode enkeltspillere som kan gjøre ting egen hånd. De er bedre enn oss på nesten alt. Når vi ikke klarer å score i første omgang, så gjør vi det vanskelig for oss selv. Det gjorde vi for så vidt i Kroatia også, sier Ingebretsen etter kampen til DT.

Selv om Europa-eventyret er over for Strømsgodset ser han fremdeles positivt på ting. Han mener de seks tøffe kampene de har fått mot europeisk motstand vil være en fordel for innspurten i Tippeligaen.

- Det har gjort at vi har fått enda mer tempo inn i spillet vårt. Men nå er vi ute, og da får vi konsentrere oss om serien. Vi kan deppe i kveld, men i morgen må vi være på igjen

LES OGSÅ: Dette tjener tippeligaklubbene på Europacup-suksess

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere