RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømsgodset-spiss: - Vi har ingen plan

OVERRASKET: David Nielsen sier han er overrasket over Marvin Ogunjimi mener Strømsgodset ikke har en tydelig plan i angrepsspillet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OVERRASKET: David Nielsen sier han er overrasket over Marvin Ogunjimi mener Strømsgodset ikke har en tydelig plan i angrepsspillet. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
David Nielsen overrasket over spillerens uttalelser.

GODSET - MJØNDALEN 1-1:

DRAMMEN (Nettavisen): Det var ingen smil å se på Strømsgodset-spillerne etter at laget kun klarte uavgjort 1-1 mot naborival Mjøndalen på Marienlyst lørdag kveld.

Godset var storfavoritt før oppgjøret, men til tross for at laget dominerte deler av kampen, uteble det viktige 2-1-målet.

Etter oppgjøret var samtlige av lagets spillere Nettavisen snakket med tydelige på hvor den store feilen ligger. Angrepsspillet.

- INGEN PLAN: Godset-spiss Marvin Ogunjimi mener laget hans mangler en tydelig plan i angrepsspillet.

- Vi har ingen plan
Marvin Ogunjimi har så langt vært trener David Nielsens førstevalg på topp for Strømsgodset denne sesongen, men målene har uteblitt i de første kampene for belgieren.

Nå forteller han at han mener laget må få på plass en enda tydeligere offensiv plan.

- Vi har ikke noen plan bak angrepsspillet. Det er vanskelig, vi har ikke noen plan om hvordan vi skal spille. Kanskje vi må prøve litt mer på trening, jeg vet ikke, sier Ogunjimi til Nettavisen.

- Er dette noe du kommer til å ta opp med David?

- David gjør sitt beste på trening og han er en veldig bra trener. Men til nå har vi ikke spilt bra nok, så vi får nok se noen endringer. Vi får se hva som skjer, sier Ogunjimi.

- Overrasket
Når Nettavisen spør David Nielsen hva han synes om at spissen hans mener laget ikke har en tydelig plan i angrepsspillet, innrømmer Godset-treneren at det overrasker ham.

- Det overrasker med selvfølgelig litt. Det kan være han er skuffet over resultatene. Nå er det viktig at vi ikke gjør problemene større enn de er. Jeg mener at det er det siste lille som mangler, vi må være mer effektive, sier Nielsen til Nettavisen. 

Dansken er på ingen måte fornøyd med kun et poeng hjemme mot Mjøndalen.

- Vi har dårlig uttelling på sjansen våre. Samtidig er det viktig at vi tar det alvorlig at vi ikke klarer å produsere mer enn vi gjør. Det er klart at jeg ikke er fornøyd med hvordan vi presterer, sier Nielsen.

Godset-treneren sier nå at det fort kan skje endringer på laget til neste kamp. Han er imidlertid tydelig på at trenerapparatet først skal sette seg ned og analysere kampen. 

- Kan bli meg
Ogunjimi som scoret fire mål på elleve kamper for Godset forrige sesong, tror fort han kan være en av dem som er ute av startelleveren i neste serierunde.

- Det er normalt at David vil endre på ting, ettersom vi ikke har vunnet en eneste kamp. Han gjorde også noen endringer til denne kampen. Neste gang kan det kanskje være at det er jeg som blir byttet. Det eneste jeg kan gjøre er å jobbe videre og være positiv. Det er ikke så mye annet man kan gjøre, sier belgieren.

Mot Mjøndalen slet 27-åringen med å komme til målsjanser.

- Jeg synes det er vanskelig å spille alene på topp. I dag var det ikke lett. Når man ikke får noen sjanser, er det vanskelig å score. Jeg venter på å få ballen, men til nå har det ikke blitt mange sjanser. Jeg må være ydmyk og fortsette å gjøre mitt beste, forklarer Ogunjimi.

- Jeg synes ikke at vi spiller bra nok. Jeg synes at vi presterer langt under det vi er gode for. Det er synd at vi ikke klarer å vinne mot Mjøndalen, sier spissen.  

Kovacs venter på sjansen
Skal man dømme ut ifra reaksjonen til publikum da Peter Kovacs ble byttet inn for nettopp Ogunjimi etter 70 minutter, er det liten tvil om at også fansen er klare for endringer på topp.

Til tross for poengdeling, var Kovacs godt fornøyd med sitt innhopp lørdag kveld. Han satte stor pris på responsen han fikk fra publikum da han ble byttet inn.

- Det var fantastisk. Helt fantastisk. Jeg synes det var veldig moro, sier Kovacs til Nettavisen. 

KLAR: Peter Kovacs mener han har mye å bidra med på topp for Strømsgodset.

Nå håper han å få muligheten fra start i neste seriekamp.

- Jeg håper det. Jeg føler at jeg er i bra form, og jeg er veldig motivert til å bidra. Jeg synes jeg spilte en bra kamp. Det var et bra innhopp. Jeg hadde masse involveringer og hadde to store sjanser. Men alt i alt, er det skuffende 90 minutter dessverre, sier Kovacs. 

- Jeg mener at jeg kan bidra med mye. Kanskje kan jeg få mer spilletid neste uke. Jeg synes ikke at det offensive spillet fungerer. Defensivt synes jeg det er greit. Spesielt når man spiller en kamp mot Mjøndalen, så må vi ha mye høyere tempo, forklarer kraftspissen.

Kovacs mener det blir viktig å slå hardt tilbake raskt.

- Vi må snu trenden ganske fort. Neste uke reiser vi til Trondheim. Det blir en vanskelig bortekamp, men det er en fantastisk mulighet. Vi må nesten vinne. Vi må begynne å ta tre poeng, sier Kovacs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere