*Nettavisen* Sport.

Strømsgodset banket Tromsø

TUNG DAG: Tromsøs keeper Pål Vestly Heigre måtte hente ut mange baller fra eget mål under oppgjøret mot Strømsgodset. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Ydmyket Steinar Nilsens menn på Alfheim Stadion.

02.08.15 20:27

TROMSØ - STRØMSGODSET 0-6:

- Dette var tungt. Vi møter et lag som er bedre enn oss i de fleste av spillets faser i dag. Vi har fått juling i dag, og så får vi se om vi har god karakter og kan komme tilbake allerede mot Vålerenga på fredag, sier Tromsø-trener Steinar Nilsen til C More.

Hjemmelaget åpnet faktisk best på Alfheim Stadion søndag kveld, men hverken Zdenek Ondrasek eller Simen Wangberg maktet å sette sine sjanser i åpningsminuttene.

Det utnyttet gjestene fra Drammen.

Tidlig mål
For Strømsgodset svarte kontant med å gå opp i ledelsen etter seks minutters spill.

Lars Christopher Vilsviks innlegg gikk igjennom feltet og frem til Gustav Wikheim, som kunne sette ballen forbi vertenes sisteskanse.

En snau halvtime ut i kampen var det Vilsviks tur til å være sistemann på ballen. Øyvind Storflor slo et frispark på bakerste, der Vilsvik fikk tid til å klinke ballen i mål på volley.

Målfest
Den andre omgangen begynte på den samme måten som den første.

Med Godset-mål.

Først sendte Gustav Wikheim bortelaget opp i en 3-0-ledelse, før Florent Hanin økte ledelsen til 4-0 like etter.

Bedre ble det ikke for Tromsø da Iver Fossum fikk skyte upresset fra 15 meter. Ballen lurte seg forbi vertenes sisteskanse og det sto 5-0 i målprotokollen.

Man skulle kanskje tro at bortelaget ville si seg fornøyde, men et kvarter før slutt kunne Fossum juble for en ny nettkjenning og 6-0-ledelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.