*Nettavisen* Sport.

Strømsgodsetspiller arrestert for vold mot politiet

Sølvfeiringen endte på glattcelle.

11.11.15 16:41

Det var etter sølvfeiringen til Strømsgodset natt til mandag at en av spillerne på laget endte festen med å bli arrestert av politiet.

Det var VG Nett som først omtalte saken om at en tippeligaspiller skal ha forulempet en kvinnelig politibetjent, og dyttet en hennes mannlige kollega.

Like etter meldte lokalavisen DrammenLive24 at det dreier seg om en Strømsgodset-spiller, noe Nettavisen også får bekreftet.

Hendelsen skal ha oppstått mens drammenslaget var ute og feiret sølvet på utestedet Z i Drammen.

- Dyttet til politibetjent

Spilleren, som har startet flere kamper for Godset denne sesongen, skal ha blitt tatt med til arresten etter en episode inne på nattklubben.

Ifølge politiadvokat i Søndre Buskerud politidistrikt, Fredrik Reinertsen, skal vedkommende ha oppført seg upassende overfor en kvinnelig politistudent da politiet var inne på nattklubben for å se at alt gikk fint for seg.

- Det som skjedde var at vedkommende gjorde noen dansebevegelser mot politistudenten og ble tilsnakket av en eldre og mer erfaren politibetjent. Han svarte da med å dytte til politibetjenten og ta tak i betjentens jakke. Han kom også med flere skjellsord og ufin munnbruk, noe som resulterte i at han ble innrakt.

Vil ikke kommentere

Han måtte så tilbringe tre timer og 45 minutter på glattcelle før han ble sluppet fri.

Mannen er foreløpig ikke formelt siktet, opplyser politiadvokaten. Det må sakens jurist ta stilling til, men ifølge Reinertsen ser det ut til at det vil bli tatt ut siktelse.

Strømsgodset vil ikke kommentere saken overfor mediene, men uttaler seg på generelt grunnlag.

- På generelt grunnlag uttaler vi oss ikke om personalsaker, påståtte eller ikke. Vi vil verken avkrefte eller bekrefte at den spilleren du navngir, eller noen andre, har vært involvert i hendelsen som det er referert til, eller ikke, eller noe annet, uttaler Erik Espeseth, daglig leder i Strømsgodset.

Nettavisen har ikke lykkes å få en kommentar fra den aktuelle spilleren onsdag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag