*Nettavisen* Sport.

Sturridge: - Jeg er rystet

RYSTET: Daniel Sturridge er meget skuffet over at Liverpool kastet bort muligheten til å vinne Premier League denne sesongen. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Liverpool-spissen kommer med beklagelse til fansen.

12.05.14 16:55

Daniel Sturridge har vært en av Premier Leagues aller beste spillere denne sesongen, og han var meget sentral i Liverpools kanonsesong.

Merseysideklubben endte som nummer to i Premier League, etter å ha ledet den engelske ligaen i lang tid og lenge så ut til å dra i land ligatroféet.

Men sviktende formkurve og svake resultater mot slutten av sesongen sørget for at Manchester City passerte Liverpool og vant Premier League.

Rystet
Det er noe som gjør Sturridge meget lei seg.

- Jeg vet vi satte oss et mål før sesongen å kvalifisere oss for Champions League, men jeg kan ikke stå her og si at jeg er fornøyd. Jeg er rystet, sier Sturridge ifølge Sky Sports.

Liverpool var av mange regnet som en reell utfordrer til å kapre en plass på topp fire i Premier League, noe som sikrer Champions League-spill, og de færreste hadde tro på at Brendan Rodgers elever ville være med å kjempe om ligagullet helt til innspurten av sesongen.

- Jeg vet vi har gått fra syvendeplass (forrige sesong) til andreplass, men jeg er aldri fornøyd med å bli nummer to, uansett hva jeg konkurrerer i, om det så er bordtennis, cricket eller noe. Jeg liker ikke å tape, fortsetter Sturridge.

Beklager
Sturridge mener naturlig nok det er mye positivt laget kan ta med seg og bygge videre på etter denne sesongen, og han mener laget kan ta ytterligere steg neste sesong.

- Vi er alle sultne på suksess, og fansen fortjener det. De har gitt oss fantastisk støtte fra første til siste minutt denne sesongen, og jeg vil beklage overfor dem at vi ikke vant Premier League, forteller han.

- Jeg vil gjøre alt som står i min makt, slik som mine lagkamerater, for å gjøre alt for dem (fansen) neste sesong. Jeg tror vi kan vinne (Premier League), sier Sturridge.

Flere har ment at Liverpool har hatt en fordel denne sesongen, ettersom de ikke har spilt fotball i noen av europaligaene. Det er Sturridge delvis enig i.

- Jeg vet vi vil være utfordrere også neste sesong. Neste sesong vil bli en stor sesong for oss, og vi ser allerede frem til det, avslutter Sturridge.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.