RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stygg skade for Moa

SKADET: Mohammed Abdellaoue pådro seg en vridning i kneet på trening onsdag. Det er foreløpig uklart hvor lenge han er ute. Her er han med lagmakerat Daniel Didavi.
SKADET: Mohammed Abdellaoue pådro seg en vridning i kneet på trening onsdag. Det er foreløpig uklart hvor lenge han er ute. Her er han med lagmakerat Daniel Didavi. Foto: Sebastian Kahnert (Afp)
Sist oppdatert:
- Han blir ute i ganske lang tid, sier Stuttgart-treneren.

Mohammed Abdellaoue kommer trolig til å tilbringe de neste månedene på sidelinjen etter at han pådro seg en vridning i kneet på trening onsdag.

Det er forløpig usikkert hvor lenge landslagsspissen er satt ut av spill, men han har forlatt treningsleiren i Østerrike og reist hjem til Tyskland.

- Det er helt klart veldig synd for oss og framfor alt for Moa. Han har gjort det bra på trening så langt og blir nå borte i ganske lang tid. Vi vil gi ham all den støtten han trenger for å komme tilbake så fort som mulig, sier Stuttgart-trener Armin Veh ifølge klubbens hjemmeside.

28-åringen har slitt etter overgangen fra Hannover til Stuttgart i fjor sommer. Forrige sesong endte med 12 kamper og én scoring.

Klubben har gjort flere trenerbytter denne sesongen, og situasjonen har ikke sett spesielt bra ut for den norske landslagsspissen. Det er også Per-Mathias Høgmo klar på.

- Han var i den uheldige situasjon at han ble skadet rett før det skjedde et trenerbytte i Stuttgart. Det medførte at andre kom i førstelinja der, for å bruke det begrepet. Han har slitt med strekkskade. Nå handler det om å bli helt frisk, sa Høgmo på et pressetreff på forsommeren.

- Eventuelt blir han i Stuttgart, eller så finner han en annen klubb der han får spille. Vi ønsker å få tilbake den Moa som scoret mange mål i Bundesliga for ett og et halvt år siden, sa Høgmo videre.

Moa kostet Stuttgart 27 millioner kroner i fjor sommer, men det er bosniske Vedad Ibisevic som har spilt hovedrollen på topp.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere