*Nettavisen* Sport.

Suarez: - Jeg ble feilsitert

Foto: Alex Livesey / Getty Images / All Over Press

Liverpool-stjernen slår tilbake mot den siste tidens spekulasjoner.

22.03.13 08:52

Ryktene har florert rundt Liverpool-stjernen Luis Suarez den siste tiden. Flere kilder hevder at uruguayaneren vurderer å flytte bort fra Anfield.

I et intervju gjengitt av nyhetsbyrået AFP ble det nylig hevdet at Suarez ønsker å snakke med andre klubber om en mulig overgang til sommeren.

Disse uttalelsene slår imidlertid toppscoreren nå tilbake mot.

- Jeg blir lei meg av å lese sånt. Jeg skjønner, og aksepterer, at jeg kan bli feilsitert i England, men jeg venter ikke at det skjer hjemme i Uruguay, sier spissen ifølge The Times.

Suarez mener altså at han har blitt feilsitert i saken om at han ønsker å snakke med andre klubber. Liverpool-spilleren har også kontrakt med Liverpool fram til sommeren 2016.

Også Liverpool-direktør Ian Ayre var nylig ute og forsikret fansen om at Suarez stortrives i klubben og at det ikke er aktuelt å selge stjernen etter den inneværende sesongen.

- Vi elsker at Luis er her, og han elsker å være i Liverpool. Vi forventer virkelig at han er i Liverpool neste sesong, sier Liverpool-direktøren.

- Vi har ikke noe ønske om å selge Suarez. Han er en fantastisk spiller og en fantastisk bidragsyter til laget vårt. Alle spillere blir ønsket av klubber. Det er helt naturlig, og alle spillere har sitt valg, fortsetter direktøren.

Også lagkamerat og landsmann Sebastian Coates går nå ut med støtte til sin omdiskuterte kollega.

- Luis r en stjerne. Liverpool identifiserer seg med ham og han er lykkelig i klubben. Han gjør alt riktig og derfor ser folk på ham som et idol, sier stopperen.

Det er i hovedsak Bayern München, som til sommeren får Josep Guardiola som hovedtrener, og Juventus, som skal være på jakt etter måljegeren.

Suarez står bokført med 22 mål så langt i Premier League denne sesongen og er toppscorer.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'f9fsneyrha7h16fk1zbdfkro9', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-f9fsneyrha7h16fk1zbdfkro9', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag