RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suárez: - Jeg må tenke mer på det jeg gjør på banen

SUSPENDERT: Luis Suarez får fremdeles ikke spille kamper.
SUSPENDERT: Luis Suarez får fremdeles ikke spille kamper. Foto: Gustau Nacarino (Reuters / NTB scanpix)
Først 25. oktober får Luis Suárez lov til å spille fotballkamper igjen. Barcelona-stjernen innrømmer at han må gjøre noe med oppførselen sin på banen.

Spissen har flere ganger fått karantene etter å ha bitt motspillere. Utrolig nok klarte Uruguay-angriperen å gjøre det igjen under fotball-VM, hvor han bet Italias Giorgio Chiellini i skulderen. FIFA reagerte raskt. Straffen ble fire måneders utestengelse fra all fotball.

Suárez vet han vil følges tett i comebacket neste måned. Han er ikke redd for oppstyret.

- Jeg er rolig, for det var også vanskelig mens jeg var i England. Men jeg klarte å leve med det, sier Suárez i et intervju med Barcelonas eget nettsted.

Flere øyne mot seg

Spanjolene kjøpte Suárez fra Liverpool for rundt 750 millioner kroner i sommer.

- Jeg er vant til å spille med denne formen for press. Kanskje ikke så mye press, men det at alle følger med på hva akkurat du gjør, sier Suárez.

- Folk følger med på hva du gjør. Det er bare noe du må venne deg til, og i enda større grad nå som jeg spiller for det beste laget i verden. Det er flere øyne enn noensinne som følger med, fortsetter spissen.

- Og spesielt etter det som har skjedd, blir det enda mer oppmerksomhet. Du må være våken, akseptere ansvaret og opptre smart, sier Suárez.

Mye lidelse

Den tidligere Liverpool-angriperen gleder seg til å komme i gang med å spille kamper for sin nye klubb.

- Sannheten er at det er mye lidelse. Jeg har vært suspendert i noen kamper, og det er vanskelig nå siden det fortsatt gjenstår noen jeg ikke får spille. Du føler deg hjelpeløs, for du kan ikke bidra med annet enn å heie på lagkameratene dine. En må bare akseptere situasjonen, innse sin rolle og forsøke å hjelpe lagkameratene, sier 27-åringen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere