RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suarez: - Ro dere ned

JAKTER GULL: Luis Suarez ber Liverpool-fansen ta det med ro, dempe gullpraten og stole på at laget gjør sitt beste.
JAKTER GULL: Luis Suarez ber Liverpool-fansen ta det med ro, dempe gullpraten og stole på at laget gjør sitt beste. Foto: David Davies (Pa Photos)
Her er Liverpool-spissens bønn.

Liverpool topper for øyeblikket Premier League, med to poeng mer enn Chelsea, som følger på andreplass.

Fansen virkelig begynt å få troen på at klubben kan sikre seg sin første Premier League-tittel, og presset på spillerne blir stadig større.

Luis Suarez, som er Premier Leagues toppscorer denne sesongen, skjønner godt at supporterne lar seg bli revet med.

- Det er normalt at fansen blir ivrig og diskuterer sjansene våre. Når jeg er ute og handler eller med familien min, skumper jeg borti fans, som nevner det for meg. Jeg har bedt dem om å ta det med ro og ikke bekymre seg. Vi gjør vårt beste, sier Suarez til Liverpools hjemmeside.

Han mener spillerne gjør lurt i å droppe gullpraten før seriemesterskapet er sikret.

- For spillerne er det trolig best ikke å involvere seg seg i slike samtaler. Personlig mener jeg at det er bedre hvis jeg ikke ser på TV, hører på radioen eller leser om oss på nettet. Jeg vet hvordan situasjonen ser ut. Det ville vært spesielt å vinne, men vi kan ikke tenke på det ennå.

Uruguayaneren passet også på å hylle Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Det er veldig viktig for oss å se at manageren er avslappet. Brendan gir oss selvtillit fordi han er god i jobben sin. Han tror på hele stallen og når du har tiltroen til sjefen, er det lettere å prestere opp mot ditt beste.

Liverpool møter Norwich førstkommende søndag. En uke senere står Chelsea for tur i en kamp som kan avgjøre hvem som vinner Premier League denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere