*Nettavisen* Sport.

Suarez avviser hemmelig klausul

SPEKULASJONER: Luis Suarez får mange spørsmål om framtiden om dagen. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Nei, nei, nei, sier Liverpool-stjernen.

Luis Suarez har gitt uttrykk for at han ønsker å bli i Liverpool, men uansett hva spissen sier, så vil det bli en masse spekulasjoner i løpet av sommeren.

Real Madrid har lenge vært koblet med stjernen og den spanske klubben er vant med å få det som den vil. Lekkasjer til pressen er blant annet en taktikk klubben ofte benytter seg av for å skape mer trykk rundt en spiller de ønsker.

Under et PR-arrangement i Spania nylig ble Liverpool-spilleren pepret med spørsmål om framtiden av både spanske og andre frammøtte journalister.

The Telegraph gjengir deler av intervjuet torsdag.

Et av spørsmålene var om Suarez hadde planer om å flytte til Spania.

- Jeg tenker kun på VM nå. Jeg har hatt en veldig god sesong i Liverpool, men nå må jeg fokusere på VM. Alle vet at media spekulerer masse, sier spissen.

Uruguayaneren nekter for at han har en klausul i kontrakten sin som sier at han kan dra til Real Madrid eller Barcelona, om budet er stort nok.

- Nei, nei, nei. Ikke som jeg vet om. Det finnes ingen klausul som gjør at et spesifikt lag har noen fordel i kampen om å hente meg, sier Suarez.

Ønsker du å spille sammen med Lionel Messi og Neymar, var neste spørsmål.

- Alle vet at de er fantastiske spillere, svarer Suarez.

- Trenger Barcelona en ny «nier»? spurte en journalist

- Jeg er ikke trener der. De vet best selv hva de trenger. Jeg har kontrakt med Liverpool, sier Premier Leagues toppscorer videre.

Måljegeren ble deretter spurt om alle spekulasjonene i avisene.

- Jeg blar videre til neste side. Alle vet hvordan pressen er, de elsker å spekulere. Jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg vet hva jeg vil. Agenten min gir meg beskjed om hva som er sant og ikke sant, sier Liverpool-spilleren.

Suarez' Uruguay møter England, Costa Rica og Italia i sommerens VM.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag