Suarez ber om unnskyldning

BEKLAGER: Luis Suarez ber om unnskyldning etter at han bet Giorgio Chiellini.

BEKLAGER: Luis Suarez ber om unnskyldning etter at han bet Giorgio Chiellini. Foto: Daniel Garcia (Afp)

- Jeg beklager til Giorgio Chiellini og hele fotballfamilien.

30.06.14 20:10

Etter først å ha unnskyldt seg med at han falt på skuldra til Giorgio Chiellini, ber Luis Suarez nå den italienske midtstopperen og hele fotballverden om unnskyldningen for bitingen som rystet fotballverden.

I et innlegg den uruguayanske spissen har delt på sin Twitter-konto, skriver han følgende:

- Etter flere dager hjemme med familien min, har jeg fått muligheten til å få tilbake roen og reflektere over det som skjedde under Italia - Uruguay-kampen 24. juni 2014.

BLE BITT: Giorgio Chiellini. Foto: Daniel Garcia (Afp)

Innrømmer bitt
Liverpool-spissen innrømmer at det var et bitt Chiellini ble utsatt for, noe videobildene allerede har fortalt oss.

- Uavhengig av episoden og de motstridende uttalelsene som har dukket opp de siste dagene, som alle har vært uten hensikt å forstyrre for den gode prestasjonen til landslaget mitt, er sannheten at min kollega Giorgio Chiellini ble påført et fysisk resultat av mitt bitt i kollisjonen med meg. Av den grunn:

- Beklager jeg dypt det som skjedde

- Jeg beklager til Giorgio Chiellini og hele fotballfamilien

- Jeg lover publikum at det aldri vil komme en slik hendelse igjen.

Slik reagerte Chiellini
Chiellini var raskt ute og svarte Suarez etter beklagelsen.

- Alt er glemt. Jeg håper FIFA reduserer straffen din, skrev Chiellini på Twitter.

Spekulasjonene rundt beklagelsen og tidspunktet er allerede i full gang. Gary Lineker, som selv spilte for Barcelona mellom 1986 og 1989, lurer på om ikke den katalanske klubben kan ha en finger med i spillet.

- Suarez har endelig bedt om unnskyldning for bitingen og sier det ikke vil skje igjen. Jeg hører at Barcelona insisterte på at han skulle beklage, hvis en overgang dit skulle gå gjennom, skriver Lineker på Twitter.

Tilbudt kontrakt i Kosovo
Tidligere mandag skrev Daily Telegraph at fotballklubben Hajvalia fra Kosovo vil tilby Suarez «fotballasyl» i begynnelsen av sesongen.

- Ettersom vi ikke er en del av FIFA, så tror vi at han kan spille i Kosovo, så vi har et tilbud vi kommer til å sende til Liverpool, sa Hajvalias klubbdirektør, Xhavit Pacolli, ifølge The Telegraph.

Hajvalia er villig til å tilby Liverpool 30.000 euro for overgangen, og betale Suarez en ukelønn på rundt 12.000 kroner, men det spørs om ikke Suarez akter å trene alene i stedet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag