RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suarez har bedt om hjelp

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Spillerforeningen skal mekle i krangelen mellom Luis Suarez og Liverpool.

Spillerforeningens leder, Gordon Taylor, bekrefter dette overfor Liverpool Echo.

Luis Suarez uttaler i et intervju med The Guardian at han vil at Liverpool skal holde løftet sitt om å selge ham til en klubb i Champions League. Uruguayaneren hevder at han har en klausul i kontrakten som forplikter Liverpool til å godta bud på mer enn 40 millioner pund.

Liverpool hevder på sin side at denne klausulen kun forplikter klubben til å informere Suarez om bud over denne størrelsen.

Arsenal la forrige måned inn et bud på 40.000.001 pund.

- Vi er blitt bedt om å hjelpe til med å løse situasjonen og har forsøkt å gjøre det. Disse klausulene har bare skapt problemer og fortsetter å gjøre det på grunn av måten de er formulert på, sier Gordan Taylor ifølge Liverpool Echo.

Taylor bekrefter også hva konflikten bunner i.

- Han mener at beløpet 40 millioner pund gir ham en rett til å bytte klubb. Liverpool mener imidlertid at dette er minimumsbeløpet som skal til for at de skal vurdere å gå i forhandlinger og ønsker å beholde spilleren, med mindre han blir erstattet av en spiller som er like god eller bedre, noe som ikke vil være enkelt, forklarer Taylor.

Se manager Brendan Rodgers kommentere Luis Suarez her:

Gordon Taylor forteller at også Liverpools eier er involvert i saken. Hans bekymring er først og fremst uklare klausuler.

- Vi har tatt opp dette temaet med Premier League, om at utkjøpsklausuler bør være mye tydeligere, for jeg har ennå ikke sett én som ikke skaper problemer. De kan alltids tolkes på forskjellige måter. Hvis dette ender hos Premier League, vil det ta tid og vinduet stenger trolig først. Dette er en kinkig situasjon, men vi forsøker å hjelpe til, sier Taylor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere