*Nettavisen* Sport.

Suarez hinter om Liverpool-exit

Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

- Det er vanskelig å si nei til Real Madrid, sier spissen.

Luis Suárez kan være på vei bort fra Liverpool. Stjernespissen innrømmer at det vil være vanskelig å takke nei til et eventuelt tilbud fra Real Madrid.

Flere europeiske toppklubber har Suárez på ønskelisten, men Liverpool-manager Brendan Rodgers har uttalt at han ikke vil selge uruguayaneren. Selv avviser ikke spissen en overgang.

- Det er intet konkret, men det vil alltid være vanskelig å si nei til Real Madrid. Jeg elsker Liverpool, men hvis det er en mulighet til å spille et annet sted..., sier Suárez til den uruguayanske Radio Sport 890.

Suárez ble i april utestengt i ti kamper etter at han bet Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i armen.

I 2011 måtte han sone åtte kamper for rasistiske kommentarer mot Manchester Uniteds Patrice Evra. 26-åringen er lei negative overskrifter i avisene.

- Jeg led for mye som guttunge for å komme dit jeg er, til å bli urettferdig angrepet av den engelske pressen. De har ikke satt pris på meg som spiller, men kun bedømt holdningene mine.

- Jeg er fornøyd i Liverpool. Jeg er fornøyd på grunn av fansen. Jeg gjorde en feil. Jeg er menneskelig, men pressen snakket om meg på en måte de ikke burde ha gjort, mener Suárez. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.