*Nettavisen* Sport.

Suarez-magi sendte Liverpool videre

Foto: PA Photos/Scanpix

Superspissen scoret to mot Stoke.

27.10.11 07:33

STOKE - LIVERPOOL 1-2:

Det å møte Stoke på Britannia Stadium er en tøff oppgave. Det har Liverpool erfart tidligere denne sesongen. I Premier League tapte de røde borte mot tøffingene til Tony Pullis.

Onsdag kveld fikk Anfield-klubben en ny sjanse til å triumfere mot Stoke, da de to lagene møttes i ligacupen. Og gutta fra Beatles-byen skulle få en herlig revansj.

Det åpnet tungt da Kenwyne Jones sendte vertene i ledelsen rett før pause, men Liverpool hadde Luis Suarez. Spissen scoret to i andre omgang og sendte Liverpool til kvartfinale.

Fikk en i fleisen
Liverpool var det klart beste laget i første omgang, men slet med å finne veien til nettmaskene. De røde hadde flere gode sjanser, men klarte ikke å omsette dominansen i gjeldende resultat.

Andy Carroll hadde flere gode sjanser i første omgang, mens Luis Suarez også fikk en brukbar mulighet. Og der Liverpool sløste, skulle hjemmelaget vise seg å være en smule mer effektive.

Vertskapet tok nemlig ledelsen rett før pause ved Kenwyne Jones. Sebastien Coates rotet det til på venstrekanten og Jonathan Walters stjal ballen. Innlegget fant hodet til Jones. 1-0!

Da kampens dommer like etter blåste for pause, måtte Liverpool gå i garderoben med en i sekken til tross for en god omgang. Tankene gikk nok til det forrige møtet med Stoke på Britannia.

Magi av Suarez
Rett etter pause skulle imidlertid gjestene slå tilbake og det var Luis Suarez som scoret. Spissen trillet først ballen mellom beina på en Stoke-forsvarer før han plasserte den nydelig i buret.

En herlig scoring av uruguayaneren som nok var sulten på en fulltreffer, etter flere misser mot Norwich i helgen. Spissen har nå scoret i tre av Liverpools ligacupkamper denne høsten.

Liverpool stilte for øvrig med et forholdsvis sterkt lag onsdag og spillere som Suarez, Carroll, Lucas, Jamie Carragher, Daniel Agger og Jordan Henderson var alle i startoppstillingen.

Det så lenge ut til å gå mot ekstraomganger i Stoke, men fem minutter før slutt falt avgjørelsen og selvfølgelig var det igjen Luis Suarez som var på farten.

Spissen fikk stå merkelig alene inne i boksen da Jordan Henderson lempet ballen inn igjen foran mål, og i god posisjon gjorde spissen ingen feil og satte kula kaldt i mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.