Suarez med nytt sjokkintervju

Foto: Afp

Liverpool-stjernen gjør alt for å unngå at Evra-saken blir glemt.

18.07.12 08:54

Luis Suarez har fått forbud av Liverpool mot å uttale seg om den såkalte Evra-saken fra forrige sesong.

Det var derfor overraskende for mange da urugayaneren stilte opp til et timelangt intervju i hjemlandet og snakket om akkurat den saken.

Og det var ikke politikersvar godeste Suarez vartet opp med i intervjuet.

Kraftig skyts
Ifølge Daily Mirror gikk Liverpool-spissen i intervjuet kraftig til angrep på det han kaller en konspirasjon fra flere hold for å få ham suspendert, noe han til slutt ble i åtte kamper.

- Liverpool-folk er bombesikre på at Manchester United arrangerte denne saken mot meg for å få meg ut av laget, og på den måten stoppe Liverpool. Manchester United har stor innflytelse i England, og det må man respektere og bare holde munn, sier Suárez ifølge avisen.

Han omtalte også den mye omtalte episoden på Old Trafford forrige sesong, da TV-bildene viste en Suarez som gikk rett forbi Patrice Evra uten å ta ham i hånden.

- Det ble misforstått det som skjedde mellom Evra og meg på Old Trafford. Jeg tror faktisk dette ble arrangert, akkurat slik det var da jeg ble suspendert. Jeg lovet kona mi, manageren og Liverpool-ledelsen at jeg skulle ta Evra i hånda, så hvorfor skulle jeg ikke gjøre det? Det skulle gå helt fint, siden jeg ikke hadde noen problemer med ham, sier Suarez.

Og utdyper:

- Jeg hadde blitt straffet på grunn av Evra, men jeg hadde ingen problemer med å ta ham i hånden. Jeg ble ikke tvunget til å gjøre det, men jeg hadde ikke noen problemer med Evra. Det var bare et håndtrykk og helt greit for meg, sier han.

- Evras feil
Men det gikk ikke fint. Håndtrykket uteble, Suarez fikk skylden, men det er også Evras skyld, hevder han.

- TV-kanalene i England viste bilder av at jeg gikk forbi Evra, men de viste ikke at han hadde senket hånda si da det var min tur til å hilse på ham. Bare i Uruguay og Spania viste de TV-bildene som beviser at jeg faktisk ville ta ham i hånda, sier Suarez.

Den omdiskuterte spissen forteller samtidig at han har latt seg påvirke av alt oppstyret, til tross for at mange tror han bare har ledd det bort.

- Jeg måtte ta taxi til Manchester for å delta i saken som gjorde at jeg ble suspendert. Jeg sto opp klokken syv på morgenen og kom hjem klokken ni på kvelden. Jeg ble utslitt og utrolig sliten. Jeg ønsket å gråte og sparke til alt som var rundt meg, men datteren min var hjemme, så jeg kunne ikke gjøre det. Det var kompliserte dager, og ting ble vanskeligere da jeg fikk suspensjonen, forteller han.

Førte mulighet til å skrive nye kapitler i Suarez versus Evra kommer i den femte runden av Premier League-sesongen, når Liverpool tar imot Manchester United på Anfield 23. september.

Ting tyder på at den kampen kan bli mer underholdende enn vanlig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.