RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MØTES IGJEN: Barcelonas Luis Suárez må forberede seg på et par spesielle gjensyn i Champions League-finalen.
MØTES IGJEN: Barcelonas Luis Suárez må forberede seg på et par spesielle gjensyn i Champions League-finalen. Foto: Javier Soriano

Suárez møter gamle fiender

I mesterligafinalen i Berlin 6. mai står Barcelona-spiss Luis Suárez ansikt til ansikt med to spillere han har en brokete historie mot.

Onsdag skjøt Alvaro Morata Juventus til klubbens første mesterligafinale på 12 år med sin 1-1-scoring mot Real Madrid. Kampen i den spanske hovedstaden endte uavgjort, og dermed sikret Juventus seg finalebilletten med 3-2 sammenlagt

I finalen venter et Barcelona-lag i fryktinngytende form. Den katalanske storklubben slo Bayern München 5-3 sammenlagt i sin semifinale. Én av hovedpersonene i de to oppgjørene var Luis Suárez.

Den kontroversielle uruguayaneren kan nå forberede seg på en finale, der han blant annet skal opp mot Juventus-forsvarerne Giorgio Chiellini og Patrice Evra. De duellene vekker garantert minner hos både hovedpersonene og i fotballmiljøet for øvrig.

Chiellini var mannen Suárez satte tennene i under fjorårets fotball-VM i Brasil. Episoden endte med at Barcelona-spissen ble suspendert fra all fotball i fire måneder. Debuten som Barca-spiller kom derfor først i oktober.

I perioden som Liverpool-spiller havnet også uruguayaneren i klammeri med Evra. Under en kamp mot Manchester United på Anfield i 2011 skal Suárez ha kommet med rasistiske ytringer mot franskmannen. Det endte med åtte kampers karantene og en saftig bot for stjernespissen.

Med til historien hører det også at Suárez nektet å ta Evra i hånden da de to møttes i en ligakamp på Old Trafford senere samme sesong. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere