Suksessen fortsetter for Deila

VANT IGJEN: Celtic-manager Ronny Deila kunne igjen juble for seier.

VANT IGJEN: Celtic-manager Ronny Deila kunne igjen juble for seier. Foto: Russell Cheyne (Reuters)

Sikret klubbens fjerde strake seier lørdag.

24.01.15 16:47

ROSS COUNTY - CELTIC 0-1:

Ronny Deila & co. vant til slutt 1-0 borte mot bunnlaget Ross County og har dermed vunnet fire kamper på rad i den skotske toppdivisjonen.

Holdt nullen i fem på rad
I tillegg har de holdt nullen i fem strake kamper. Det begynner endelig å sette seg for den tidligere Godset-treneren, som har slitt med forsvarsspillet denne sesongen.

- De første 60 minuttene var tøffe, og Ross County forsvarte seg godt. De lå veldig dypt, og det er vanskelig å komme gjennom på en trang bane som denne. Men vi skapte nok sjanser og vant 1-0, oppsummerer Deila etter kampen.

Målscorer for Celtic var Kris Commons, spissen som kan være på vei bort fra klubben. Lørdag viste han hvorfor Deila vil beholde ham da han satte et langskudd i mål i andre omgang.

Stefan Johansen spilte ikke kampen, han måtte stå over med hodeskade.

Celtics kanskje hardeste utfordrer om seriegullet i Skottland, Aberdeen, klarte bare uavgjort 1-1 borte mot St. Johnstone fredag kveld.

På vei mot gull
Etter lørdagens seier ligger Celtic nå tre poeng foran Aberdeen på tabellen. Deilas menn har i tillegg én kamp mindre spilt.

Celtics neste kamp er ikke noen hvilken som helst fotballkamp, da venter nemlig Glasgow Rangers i den skotske ligacupen.

Det blir Deilas første Old Firm-opplevelse.

Den kampen bør vinnes, for å si det mildt.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag