RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksessen fortsetter for Moa

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Hannover er i strålende form og må spilles igjen til flott odds. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Vi spiller Fredrikstad

Tippetips: Start vinner skjebnekampen

Galopptips: Supersøndag på Øvrevoll

Premier League: Oversikt over skader og karantener

Tippeligaen: Status hos Tippeligalagene

Søndagens langoddsprogram består av 85 spillobjekter og det er en strålende program med en rekke toppkamper på programmet. I England møtes Tottenham og Manchester City og Manchester United tar imot Arsenal i to svært spennende oppgjør. Det er fem kamper fra Tippeligaen og sju kamper i Adeccoligaen og ellers er det fullt kjør rundt omkring i fotball-Europa.

Etter en strålende tipsuke (fem av seks forslag inn til og med fredag) ble det litt stang ut i går, der Middlesbroughs poengdeling hjemme mot Coventry og Portsmouths poengdeling hjemme mot Cardiff både kostet oss tolveren på tippekupongen og felte oss på oddsforslagene (der ellers Førde og Brighton innfridde). Det ble i det minste ti rette både på det lille forslaget og det store forslaget på Tippekupongen. Det er bare å bla om til en riktig spennende søndag.

Dagens langskudd
Randaberg - Asker

Fire strake tap for hjemmelaget som igjen ligger sist på tabellen ettersom Løv-Ham vant forrige helg. Tolv poeng opp til Alta på sikker plass, og med den formutviklingen rogalendingene har vist ser dette blytungt ut. Hjemme står laget med 3-2-4, har faktisk vunnet to av de tre siste hjemme (mot Bodø/Glimt og Bryne). Asker har vunnet de to viktige hjemmekampene mot Løv-Ham og Nybergsund den siste tiden, men bortsett fra det er de fem andre kampene tapt og Gaute Larsens mannskap har kun fire poeng ned til Strømmen på nedrykksplass og er på ingen måte trygge. . 3-2-5 er tallene for Asker på reise. De fem siste bortekampene er tapt. Slik oddsen er satt på denne kampen, er det kun hjemmeseieren som er aktuell og 2,65 på Randaberg er verd å teste med noen småkroner.

Sevilla - Malaga
Tung exit for Sevilla i Europa League-kvalik torsdag kveld der laget bare klarte 1-1 hjemme mot Hannover (tapte bortekampen 1-2). Varierte endel på hjemmebane i fjor, selv om 10-4-5 er brukbare tall. Malaga har handlet voldsomt foran denne sesongen og er uten tvil en av outsiderne til tredjeplassen. Toppspillere som Santi Cazorla (Villarreal), Jeremy Toulalan (Lyon - en av undertegnedes favoritter), Joaquin (Valencia), Joris Mathijsen (Hamburg), Ruud van Nistelrooy (Hamburg) og Sergio Sanchez (Sevilla) er noen av de svært spennende nye spillerne. Avsluttet sesongen strålende i vår og slik oddsen er satt, er det all grunn til å prøve litt på Malaga allerede i kveld. Baptista er riktignok skadet, men nå er det flust av solide alternativer. 2,90 på at Malaga vinner er tatt.

Dagens avslag
Manchester United - Arsenal

Til 1,42 i odds på United-seier er det etter undertegnedes oppfatning ikke mulig å anbefale spill. Arsenal er bedre enn det mange forestiller seg og viste borte mot Udinese at det er flust av moral i mannskapet. Nå imponerte United hjemme mot et svakt Tottenham-lag sist søndag, men denne kampen lever sitt eget liv godt uten innsatser.

Lillestrøm - Sogndal
Lillestrøm har vunnet sine fem siste hjemmekamper og er tilsynelatende i bra form. Men laget har samtidig vist seg sårbare mot lag som nettopp Sogndal. Forsvarssjef Even Hovland er friskmeldt for Sogndal, det betyr svært mye og Sogndal har bortsett fra glippen i Haugesund (tap 0-4) kommet seg kraftig på bortebane og var ikke langt unna tre poeng borte mot Vålerenga i siste bortekamp (endte 1-1). 1,50 på Lillestrøm er etter vår oppfatning helt uinteressant.

Dagens spill
Vi har valgt ut tre kamper totalt på våre to oddsforslag denne søndagen, men hadde flere lag på blokka. hadde vi vært sikre på at Roy Hodgson velger å starte med både Shane Long og Peter Odimwingie fra start mot Stoke hadde vi nok foreslått et spill på WBA som har møtt steintøff motstand i sine to første kamper. Har imidlertid røket for Stoke i tilsvarende oppgjør tre av de fire siste og da vil vi gjerne ha både Long og Odimwingie. Dere som kan sjekker lagoppstillinger før eventuelle innsatser.

Paris Saint Germain starter trolig med dyrkjøpte Pastore fra start for første gang i ettermiddag og er etterhvert i ferd med å finne formen etter sommerens storhandel. Skal ha en bra sjanse borte mot et skaderammet Toulouse som har møtt enkel motstand i sine første kamper.

Getafe er tippet høyt oppe av spanske eksperter denne sesongen og møter et Levante som har solgt sin toppscorer felipe Caicedo. Bra sjanse for hjemmelaget, men 1,70 for hjemmeseier i Madrid var tamme saker.

Dagens utvalgte
Hannover - Mainz

Suksessen vil nesten ingen ende ta for Hannover og vår egen Mohammed «Moa» Abdellaoue. Bunnsolide kamp i Sevilla torsdag kveld ble belønnet med avansement til gruppespillet i Europa League og etter 19 års fravær fra Europa blir det garantert mye moro utover høsten for Moa og hans lagkamerater. Har også hatt en strålende innledning på ligasesongen i Bundesliga og står med sju poeng etter de tre første kampene og hadde også seieren i lomma hjemme mot Hertha Berlin sist søndag, men bortelaget utlignet i det 83. minutt.

Også Mainz har innledet bra, og stod med to strake trepoengere før laget klappet sammen hjemme mot Schalke 04 sist søndag. 2-0 ledelse til pause ble til 2-4 tap til slutt og det var betenkelig svak innsats etterhvert i den kampen. Hadde solide 10-2-5 på bortebane sist sesong, men et av tapene kom mot nettopp Hannover. Den kampen endte 2-0 til Hannover og ble spilt så sent som 9. april i vår.

Oddstips 2: Vi spiller Fredrikstad

Nå har riktignok Hannover hatt et tøft program den siste tiden, men så lenge resultatene er så gode og det kan umulig slå negativt ut å ta skalpen til sevilla, og således resonnerer vi heller til at det harde kampprogrammet kun har vært positivt for hjemmelaget. Trolig startoppstilling i ettermiddag: Hannover: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Rausch - Schlaudraff, Abdellaoue

Det er fortsatt svært fin odds i å spille Hannover hjemme og til 2,00 i betaling for tre nye poeng til Moa og hans lagkamerater synes vi definitivt det er verd å prøve dem igjen. Kampen kan spilles som singel og selv om det er flust med interessant objekter i dag, nøyer vi oss med et singelspill på denne kampen. Innsatsen vår er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 søndag (merk spillefrist kl 15.25)
Kamp 16 Hannover - Mainz 2,00 2,90 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere