RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sultne tyske seriemestere

Foto: Reuters / Scanpix
Sist oppdatert:
Roy Makaay ble den store helten og medvirket sterkt til at Bayern München ble seriemestere for 19. gang lørdag. Men laget har større ambisjoner enn som så.

Bayern München knuste Kaiserslautern 4-0 på bortebane, og leder nå tysk 1. bundesliga med hele 11 poeng. Michael Ballack gjorde en svært god førsteomgang, og sørget også for Bayerns første nettkjenning etter femten minutter.

Deretter var det duket for Roy Makaay-show. Nederlenderen ordnet hattrick for Bayern. Først sørget han for 0-2 ti minutter før pause. I andre omgang puttet han to, det første kom like etter at andre omgang var blåst i gang. Det andre i 68. minutt.

Til tross for at det gjenstår tre serierunder i tysk bundesliga, er forspranget stort nok til at laget ble seriemestere for 19. gang lørdag. Og det er siste gang Bayern Munchen blir seriemestere med hjemmebane på Olympiastadion.

Nå ønsker seriemesterne å forsøke å ta den doble tyske, ved å forsøke å slå Schalke i DFB Pokal-finalen 28. mai.

Laget har klart denne bragden fire ganger tidligere. Sist i 2003.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere