Gå til sidens hovedinnhold

- Sunderland kjøper Dong

Og Darron Gibson åpner for å slå til på tilbudet fra Steve Bruce.

Viktige spillere om Jordan Henderson og Darren Bent har forlatt Sunderland i løpet av det siste halvåret. Forsterkninger i rekkene er utvilsomt nødvendig for Sunderland og manager Bruce.

Nå er det sørkoreanske angrepsesset Ji Dong-won ifølge Sky Sports nærmest klar for spill på Stadium of Light.

Sunderland skal ha kommet til enighet med 20-åringens klubb Chunnam Dragons om en overgangssum på mellom 5,5 og 7 millioner kroner. Ji skal også være enig med klubben fra nordøstregionen om en treårsavtale verdt 13 millioner kroner.

Én sesong i toppserien
20-åringen sikter seg inn på følge i fotsporene til Manchester Uniteds Park og Boltons Lee og lykkes i samme grad som landsmennene i engelsk fotball.

- Jeg håper jeg overlever i Premier League så lenge jeg klarer å spille som Park Ji-sung. Jeg ønsker også å være en nøkkelspiller for laget som Lee Chung-yong, sier Ji ifølge The Korea Times.

Ji har gått gradene i Chunnams ungdomsavdeling og scoret åtte mål på 26 kamper i sin debutsesong i sørkoreansk K-League.

Gibson interessert
Tidligere i uka ble det kjent at Bruce også har lagt inn bud på Manchester United-trioen Wes Brown, John O'Shea og Darron Gibson. 23-årige Gibson uttaler nå at han er klar til å forlate Old Trafford dersom han ikke får mer spilletid.

- Hvis Sunderland får oss alle tre ville det være utrolig. Jeg er ikke redd for å dra herfra. Alt jeg ønsker er det beste for meg, så hvis det er best for meg å dra et sted der jeg spiller hver uke så får det være, sier Gibson.

Iren har angivelig ikke snakket med Alex Ferguson om framtida i United, men understreker at han er 24 år og må flytte på seg dersom han ikke får spille oftere.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken