RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sunderland slår kraftig tilbake

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Og endelig er det klart for radarparet Bent og Gyan sammen på topp. Sjekk lørdagens oddstips.

Det er som vanlig et meget innholdsrikt langoddsprogram denne lørdagen, med kamper fra alle de store ligaene i Europa i tillegg til avslutningsrunden i den norske toppserien for kvinnene og noen svenske ishockeykamper.

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg: Håkon med nye supertips?

Premier League: Skade- og karantenerapport

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Tippetips: Vi garderer ikke Manchester United
Oddstips: Spisskrise i Aston Villa

Vi tror knallhardt på Sunderland denne lørdagen etter fadesen borte mot Newcastle sist. Da gjennomførte Sunderland en fryktelig svak kamp og tapte med de stygge sifrene 1-5. Hjemme leverer Sunderland varene som alltid og 2-3-0 på de første fem hjemmekampene er slett ikke verst, når man vet at så sterke lag som Manchester City, Manchester United, Arsenal og Aston Villa allerede har vært på besøk. Lørdag ser det endelig ut som vi får se superparet Asamoah Gyan og Darren Bent sammen i en 4-4-2 formasjon og det lukter allerede scoringer av disse fremragende goalgetterne. Titus Bramble soner karantene, og erstattes av VM-helten John Mensah. Også svært viktige Kieran Richardson ventes å være tilbake i startelleveren lørdag.

Nå kan du tippe på iPhone

Stoke har tapt sine tre siste ligakamper og formen er altså svak. Mannskapsmessig ser det forholdsvis greit ut, men kanskje blir det ikke så mange lange innkast for bortelaget lørdag, da viktige Rory Delap er tvilsom. Spissen Ricardo Fuller returnerer etter skulderskade. Vi har en veldig god følelse for Sunderland lørdag nå som guttene på topp endelig skal starte en ligakamp sammen. Og et revansjesugent Sunderland på hjemmebane, det lukter hjemmeseier mot et Stoke-lag som allerede har tapt fire av sine fem bortekamper. Norsk Tipping betaler hjemmeseieren med 1,95 og kampen kan spilles som singel. Men vi kombinerer.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Bristol City hadde en fryktelig innledning på sesongen med 1-3-7 på sine elleve første ligakamper. Men nå er det blitt sving på sakene med 2-1-0 på de tre siste. Sterk hjemmeseier mot Reading tredje sist, ble etterfulgt av uavgjort hjemme mot daværende serieleder Queens Park Rangers, og sist lørdag tok laget en sterk borteseier mot kriserammede Middlesbrough. Ingen nye problemer med mannskapet til Keith Millen og lag i form skal spilles.

Nå kan du tippe på iPhone

Preston har svake 1-1-3 på sine fem siste kamper etter den sensasjonelle opphentingen mot Leeds sjette sist. Spissene Josh King og Chris Brown er fortsatt ute, men i det minste så returnerer spissen Jon Parkin. Preston har allerede sluppet inn 18 mål på sine sju første bortematcher og 2-0-5 i fasit. Hjemmeseieren betales med 2,00 og vi får en godt betalt dobbel.

Spilleforslag 1 lørdag (vår innsats er kr 100 og totaloddsen på dobbelen er 3,90) :
Kamp 52 Sunderland - Stoke 1,95 3,10 3,20
kamp 65 Bristol City - Preston 2,00 2,90 3,00

Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Øvrige vurderinger lørdag:
- Tilsynelatende knallodds på serietoer Røa borte mot Lillestrøm, men forstyrrer neste helgs cupfinale? Uansett er 2,85 på det klart beste laget interessant
- Kan Bolton true et Tottenham-lag uten Rafael Van Der Vaart. 2,80 på Bolton synes vel høyt betalt.
- Everton har vi brukt som sikker på Tippekupongen, men 1,70 er litt vel lavt på Langoddsen, selv om vi tror sterkt på Everton-seier
- Vi var lenge inne på å foreslå godtgående Coventry hjemme mot Leeds. 2,20 er bra betalt på hjemmelaget som får den svært viktige spissen Freddy Eastwood tilbake
- Dessverre ikke mye interessant på kveldskampene lørdag, men vi tror på brukbar sjanse for hjemmelagene Bologna, Saint-Etienne og Real Sociedad
- Rennes trodde vi lenge på hjemme mot skaderammede Lyon, men tre karantener på hjemmelaget kjølnet interessen på den kampen.
- I Championship møtes formlagene (spillestopp 18.20) Derby og Portsmouth i en svært åpen kamp
- Og Espanyol sliter med tildels mange skader og kanskje Malaga kan overraske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere