Gå til sidens hovedinnhold

Sundgot vender tilbake til Lillestrøm

Trer inn i jobben som assistenttrener.

Arild Sundgot var egentlig klar for en rolle i trenerteamet til Hødd, men valgte å forlate jobben.

Nå er han i stedet klar for Lillestrøm.

- Da Arild ble fristilt fra jobben i Hødd var det et lett valg for oss, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann i en pressemelding.

Les også: Carragher: - Manchester-lagene er ute av kampen om Premier League-seieren

Sundgot spilte i Lillestrøm fra 1997 til 2012 er den mestscorende Lillestrøm-spilleren i Tippeligaen gjennom tidene, med 109 mål på 315 kamper.

Sundgot innrømmer at det er godt å være tilbake i Lillestrøm. Hødd er kanskje Sundgots moderklubb, men det er i Lillestrøm han føler seg hjemme. Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann føler kjemien mellom hovedtrener Arild Erlandsen og Sundgot er god.

Les også: Sesongen over for Svindal

Gledelig med «legenden» tilbake

- Arild og og Arne kjenner hverandre godt og jobber bra sammen. Arild er operativ fra første minutt. Det er gledelig og veldig hyggelig å ha «legenden» tilbake, sier Bjarmann.

Sundgots beste år i Lillestrøm var ifølge statistikken i 2004. Da scoret angriperen 14 mål på 21 kamper i Tippeligaen og fem mål på seks kamper i Norgesmesterskapet.

Sundgot var også med å vinne Norgesmesterskapet for Lillestrøm i 2007, da scoret han fire mål i kampene som førte Lillestrøm til finalen. I selve finalen vant Lillestrøm 2-0 over Haugesund, Olivier Occean scoret begge målene.

Les også

Zlatan: - Pogba takler presset

Les også

Tirsdagens Premier League-rykter

Les også

Costa trente alene

Les også

Neymar er kåret til den mest verdifulle spilleren i Europa

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken